Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Bella voce young women choir

50 νεαρές κοπέλες από τη Μινεσότα τραγουδούν στο Ναύπλιο

Το Μουσικό σχολείο Αργολίδας συμπράττει με την Bella voce young women choir.

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Μουσικό σχολείο Αργολίδας διοργανώνουν χορωδιακή εκδήλωση σήμερα 22 Ιουνίου στις 8.30 μ. μ. στην πλατεία Συντάγματος. Η 50μελής «Bella voce young women choir» από τη  Minessota των ΗΠΑ που φιλοξενείται από το χορωδιακό σύνολο του Μουσικού σχολείου  Αργολίδας, θα παρουσιάσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων και θα συμπράξει με το Μουσικό σχολείο.

Υπεύθυνη του χορωδιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας είναι η κ. Χριστίνα Γεωργίου ενώ στο πιάνο συνοδεύει η κ. Μαρίνα Νάσαινα.

Η χορωδία νεαρών γυναικών Bella Voce εδρεύει στο Ρότσεστερ της Μινεσότα. Η χορωδία, που ιδρύθηκε το 2007 ως μέρος του ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Sing Out Loud, αποτελείται από 65-70 τραγουδιστές στις τάξεις 8-12 που προέρχονται από κοινότητες σε ολόκληρη τη νοτιοανατολική Μινεσότα.

Ο σκοπός της Bella Voce είναι να εμπνεύσει τις νέες γυναίκες, μέσω του τραγουδιού, προκειμένου να επηρεάσουν ευρύτερα τον κόσμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.