Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τηλεδιάσκεψη

4ωρη τηλεδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα

Τι συζητήθηκε ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος.

Στα πλαίσια των οργανωτικών διεργασιών του Κινήματος Αλλαγής και προκειμένου να ενημερώνει αποτελεσματικά & συμμετρικά τους πολίτες με την φυσική παρουσία ήδη ενημερωμένων στελεχών, έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας τηλεδιασκέψεις σ’ όλη την Ελλάδα.

Την Δευτέρα 1/6 πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα με πρωτοβουλία του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη συντονιστή τον γραμματέα της Ν.Ε.Αργολίδας και συμμετοχή 26 από τα θεσμικά στελέχη & του βουλευτή του νομού Ανδρέα Πουλά, εποικοδομητική 4ωρη τηλεδιάσκεψη με ενημέρωση & συζήτηση για την προγραμματιζόμενη για το φθινόπωρο πολιτική συνδιάσκεψη του Πα.Σο.ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Επίσης την Τρίτη 2/6 πραγματοποιήθηκε πανελλαδική, με οργανωτική πρωτοβουλία του εκπροσώπου τύπου Παύλου Χρηστίδη συντονιστή τον Παν. Βλάχο & συμμετοχή 79 στελεχών από όλες τις Ν.Ε., υποδειγματική τηλεδιάσκεψη-σύσκεψη περισσοτέρων των 4 ωρών για την βέλτιστη προώθηση των πολιτικών προτάσεών του κόμματος που κυοφορούντο ακόμη & εν μέσω πανδημίας.

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.