Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

4o Classic Yacht Race στις Σπέτσες

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 15 Μάιος. 2014
από admin

Το 4o κατά σειρά Spetses Classic Yacht Race ανοίγει τις πύλες του το τριήμερο μεταξύ 19 και 22 Ιουνίου 2014, με Διοργανωτή του αγώνα το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και Διοργανωτή Φιλοξενίας το διεθνώς βραβευμένο «Poseidonion Grand Hotel» που γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο περσινός αγώνας εκτός από τις πολυάριθμες συμμετοχές, είχε την τιμή να φιλοξενήσει και τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες στην Ιστιοπλοΐα (Ρώμη 1960), με ένα ελληνικό σκάφος που έχει κατασκευαστεί στα παραδοσιακά καρνάγια της Κοιλάδας. Κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών, οι θεατές απολάμβαναν τη ζωντανή αναμετάδοση από το Μάνο Ρούδα, ενώ παράλληλα, είχαν και την ευκαιρία να «γνωρίσουν» τα σκάφη μέσα από τις σελίδες του συλλεκτικού βιβλίου που παρείχε η Οργανωτική Επιτροπή με την ιστορία και πληροφορίες για το κάθε συμμετέχον σκάφος.

Τα σκάφη που θα συμμετέχουν στον SCYR 2014, είναι και φέτος χωρισμένα σε τέσσερις κατηγορίες:
1.) Κλασικά σκάφη με τρεις υποκατηγορίες ανάλογα με το έτος ναυπήγησης: Vintage (μέχρι το 1947), Classic (1948- 1975), Spirit of Tradition (1976 και μετά)
2.) Παραδοσιακά Καΐκια
3.) Λατίνια
4.) Σκάφη κατηγορίας Dragon (για πρώτη φορά στη διοργάνωση) 

Ετικέτες

Spetses Classic Yacht Race Σπέτσες Αγώνας ιστιοπλοϊας Υγρός στίβος και Ναυτικά αθλήματα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.