Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

46 μόνιμοι εργάτες καθαριότητας σε Άργος και Ερμιονίδα

Πρόσληψη 6.667 μόνιμων υπαλλήλων στους Δήμους
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 21 Οκτ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας, Γιάννη Γκιόλα επισημαίνεται ότι υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, απόφαση με την οποία οδεύει προς ολοκλήρωση η επικύρωση των αιτημάτων 72 Δήμων της χώρας για την πρόσληψη 6.667 μονίμων εργατών καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Με την επικύρωση των αιτημάτων των Δήμων από τους Υπουργούς Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, οι υπηρετούντες συμβασιούχοι από παράταση, θα μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά- όπως αυτά θα ορισθούν κατά τη διαδικασία ΑΣΕΠ – για να διεκδικήσουν θέση μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες Καθαριότητας των ΟΤΑ.

Με τη λυτρωτική αυτή απόφαση εξασφαλίζεται η μονιμότητα 6.667 εργατών καθαριότητας, που ήταν διαχρονικά στόχος της Κυβέρνησης και επιτυγχάνεται ταυτόχρονα η αποτελεσματική αντιμετώπιση του θέματος της καθαριότητας με μόνιμο προσωπικό των Πρωτοβάθμιων ΟΤΑ.

Στον κατάλογο των 82 Δήμων, που υπέβαλαν σχετικό αίτημα συμπεριλαμβάνονται ο Δήμος Άργους – Μυκηνών με 15 θέσεις και ο Δήμος Ερμιονίδας με 31 θέσεις.

Είναι προφανής η ικανοποίησή για τη θετική εξέλιξη σε ένα τόσο ακανθώδες ζήτημα που δόθηκε από το ΥΠΕΣ με τη δρομολόγηση μόνιμης λύσης και την εξασφάλιση μόνιμων θέσεων εργασίας. Να σημειωθεί μάλιστα ότι η λύση αυτή επιτεύχθηκε με την υπεύθυνη στάση και την ανάληψη της ευθύνης που επωμίσθηκαν οι ανωτέρω φορείς των ΟΤΑ, από τους οποίους άλλωστε ξεκινά και καταλήγει ο επαρκής τρόπος αντιμετώπισης της καθαριότητας στο χώρο ευθύνης του καθενός.

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.