Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

450 προσλήψεις για οδηγούς και τεχνίτες στις Οδικές Συγκοινωνίες

ΔημοσιεύτηκεΤετ. 4 Ιουν. 2014
από admin

Αμεσα η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ για 450 οδηγούς και τεχνίτες στις Οδικές Συγκοινωνίες

Στο ΑΣΕΠ βρίσκεται τη νέα προκήρυξη για 450 οδηγούς και τεχνίτες στις Οδικές Συγκοινωνίες. Με μόνιμο προσωπικό αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) τις ελλείψεις που έχουν παρουσιαστεί, μετά τις απολύσεις σε οδηγούς και τεχνίτες, που έχουν αποτέλεσμα να περικόπτονται δρομολόγια και να ταλαιπωρείται το επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα με απόφαση του φορέα θα προσληφθούν 330 οδηγοί και 120 τεχνίτες, στις οποίες θα προχωρήσουν οι ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες).

Ελλειψη προσωπικού
Το πρόβλημα της έλλειψης στις παραπάνω ειδικότητες έχει να κάνει αφενός με το τεράστιο κύμα αποχωρήσεων που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια, λόγω των πρόωρων – και όχι μόνο- συνταξιοδοτήσεων που παρατηρήθηκαν λίγο πριν από την εφαρμογή των μειώσεων στις αποδοχές των εργαζομένων, αλλά και οι κανονικές συνταξιοδοτήσεις που ακλούθησαν, Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν οι προγραμματισμένες αποχωρήσεις 77 εργαζομένων που έχουν ήδη απολυθεί, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν προσκομίσει πλαστούς ή παραποιημένους τίλους σπουδών, ενώ ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι.

Η έως τώρα εξέταση των φακέλων αποκάλυψε 115 περιπτώσεις εργαζομένων με πλαστά πιστοποιητικά, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση του συνόλου των φακέλων των εργαζομένων. Σύμφωνα με τους εκπροσώπου των εργαζομένων στις ΟΣΥ, οι οδηγοί των λεωφορείων υπολογίζονται σήμερα σε περίπου 3.500 έναντι 5.500 που ήταν το 2009.

Δείτε την Απόφαση
 
ΠΗΓΗ

Ετικέτες

ΟΣΥ Οδικές Συγκοινωνίες προσλήψεις Προκήρυξη Θέσεις εργασίας

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.