Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κιβέρι Ζορμπάς

4,5 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οι Δήμοι της Αργολίδας που επλήγησαν από τον κυκλώνα

Επικοινωνία Ανδριανού με Δέδε - Πως μοιράζονται τα χρήματα - Το Υπουργείο Υποδομών αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τις ζημιές στο Κιβέρι.

Προχωρά η διαδικασία μετά τα αιτήματα των Δήμων της Αργολίδας που επλήγησαν από τον «Ζορμπά» για την κήρυξή τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και την περαιτέρω οικονομική τους ενίσχυση. Για την αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών στις υποδομές θα δοθεί έκτακτη χρηματοδότηση στον Δήμο Άργους-Μυκηνών ύψους 2,5 εκ. ευρώ, στον Δήμο Ερμιονίδας 1 εκ. ευρώ και στον Δήμο Επιδαύρου 1 εκ. ευρώ.

Αυτό απάντησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες στον βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Γιάννη Ανδριανό μετά από σχετική επικοινωνία μεταξύ τους.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τις εκταταμένες ζημιές στην παραλία του Κιβερίου, ο κ. Δέδες ανάφερε ότι καθώς τα έργα αποκατάστασης απαιτούν ειδικές μελέτες και τεχνογνωσία. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προτίθεται να συνάψει προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την ανάληψη και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων.

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.