Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

44 μετάλλια για 27 αθλητές από την Αργολίδα

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 11 Απρ. 2017
από admin

Με άλλη μια επιτυχημένη παρουσία για τη σχολή Choy Lee Fut Ναυπλίου ολοκληρώθηκε το 18ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Wushu Kung Fu 2017 που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο πάλης στα Άνω Λιόσια το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου. 

1350 αθλητές (αριθμός ρεκόρ!!!) από όλη την Ελλάδα έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική πορεία που έχει το Wushu Kung Fu  στη χώρα μας.
 

Η σχολή είχε εκπροσώπηση από 27 αθλητές και 2 διαιτητές, καθώς και από τον δάσκαλο Λαμπάδα Θοδωρή ο οποίος συμετειχε στο προεδρείο της τεχνικης επιτροπής και της συντονιστικής ομαδας του πρωταθλήματος. Οι αθλητες αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα QINGDA και PROAM SANDA καθώς και στις κατηγορίες νοτίων στυλ όπου ανήκει το σύστημα Choy Lee Fut.

Συνολικά κατέκτησαν 44 μετάλλια, 18 χρυσά, 12 ασημένια και 14 χάλκινα.
 

Ο δάσκαλος της σχολής δήλωσε ικανοποιημένος πρώτα από την προσπάθεια των παιδιών και ύστερα για τα σημαντικά αποτελέσματα τους.

Παρολαυτα τα "δύσκολα" δεν τελειώνουν εδώ για κάποιους, καθώς 8 αθλητές της σχολής θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παραδοσιακού Wushu Kung Fu που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα (13-21 Μαΐου) στην Γεωργία.
 

 

Ετικέτες

Choy Lee Fut Πολεμικές τέχνες Γουσού Κουνγκ Φού Κουνγκ Φού Μετάλλια

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.