Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κωνσταντίνος Γκρίτζαλης

425.000 ευρώ από την Ιρλανδική Κυβέρνηση σε Ναυπλιώτη επιστήμονα

Πρώτο βραβείο για τον Dr. Κωνσταντίνο Γκρίντζαλη σε διαγωνισμό χρηματοδότησης ερευνητικών προγραμμάτων.

Με το ποσό των 425.000 ευρώ επιβράβευσε η Ιρλανδική Κυβέρνηση τον Ναυπλιώτη επιστήμονα Κωνσταντίνο Γκρίντζαλη για έρευνα του σχετικά με την υδρόβια ρύπανση και τις επιπτώσεις ρύπων και νέων υλικών στα οικοσυστήματα γλυκού νερού.

Ο Dr. Κωνσταντίνος Γκρίτζαλης από τη Σχολή Βιοτεχνολογίας της DCU απέσπασε την πρώτη θέση στον σχετικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε στην Ιρλανδία. Συνολικά θα χρηματοδοτηθούν από την κυβέρνηση 20 ερευνητικά προγράμματα σε διάφορους επιστημονικούς τομείς.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο καθηγητής MacCraith του Πανεπιστημίου σημείωσε: Ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος SIRG με έμφαση στο STEM είναι η υποστήριξη εξαιρετικής επιστημονικής και μηχανικής έρευνας που έχει τη δυνατότητα να έχει σημαντικό αντίκτυπο. Οι σημερινές χορηγήσεις χρηματοδότησης αντιπροσωπεύουν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στους ερευνητές μας.

Η έρευνα του Ναυπλιώτη επιστήμονα θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.

Κωνσταντίνος Γκρίτζαλης

 

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.