Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

40 χρόνια προσφοράς από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου

Χορευτικές συναντήσεις, αφιερώματα και μουσικές παραστάσεις στα φετινά «ΚΙΑΝΑ»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 24 Αυγ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Έκλεισαν χθες το βράδυ οι φετινές εκδηλώσεις των Κιανών, που διοργάνωσε και φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος της Νέας Κίου. Ήταν μάλιστα και επετειακές, αφού συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από το 1978, όταν άρχισε η πρωτοπόρα δράση του Συλλόγου στην Αργολίδα και τη χώρα.

Η αυλαία έπεσε με την χορευτική ομάδα του Συλλόγου, που απαρτίζεται από μικρούς και μεγάλους και χόρεψαν σαράντα χορούς, όσα και τα χρόνια του Συλλόγου, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Την εκδήλωση, που έγινε στην κεντρική πλατεία της Νέας Κίου, Δημάρχου Κατριλιώτη και το πρόγραμμά της ξεπέρασε τις δύο ώρες, παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Κιανά 2018

Κιανά 2018

Όπως μεταξύ άλλων σημειώνει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος ήταν παρών στις εκδηλώσεις:

«Οι φετινές εκδηλώσεις που άρχισαν από την 1η Αυγούστου, περιέλαβαν την θεατρική παράσταση των ενηλίκων, που παρουσίασε με έναν πρωτοποριακό, συγχρόνως όμως κατανοητό και ευχάριστο για τον θεατή, τρόπο, τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη.

Έγιναν χορευτικές συναντήσεις, αφιερώματα και μουσικές παραστάσεις, με συμμετοχή και του Χορωδιακού Εργαστηρίου του Μορφωτικού. Όλες αυτές οι επιτυχημένες δράσεις, αντανακλούν τον δυναμισμό, τη συμμετοχή και την σύμπνοια των μελών του Συλλόγου, για να δώσουν ώθηση στον πολιτισμό στον τόπο τους, αλλά και ευρύτερα στην περιοχή, αφού η εξωστρέφεια τους χαρακτηρίζει.

Κιανά 2018

Κιανά 2018

Για όλες αυτές τις ευχάριστες και δημιουργικές παρουσιάσεις του Συλλόγου, η Διοίκηση και οι συντελεστές, πρέπει να νοιώθουν χαρούμενοι και δικαιωμένοι για τον χρόνο και τον κόπο που διέθεσαν, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την εκτέλεση των εκδηλώσεών τους.

Θα μου επιτραπεί, νομίζω, να κλείσω όπως καταλήγει το άρθρο του φίλου Γιώργου Μανινή, που έγραψε στις 24-6-2018 για το Σύλλογό σας. « Θυμάμαι και τα δύσκολα και τα ζόρικα… Αλλά για ένα είμαι σίγουρος. ΝΑΙ, ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ…»

Όντως, αυτό το μελίσσι δημιουργίας και οι προσπάθειες όλων, άξιζαν για ότι κάνατε αλλά και για τη συνέχεια στο μέλλον, που προοιωνίζεται ελπιδοφόρο».

Κιανά 2018

Κιανά 2018

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.