Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

4 αστυνομικοί και ένας καφετζής για 3 ληστές!

Γιατί η αστυνομία έστειλε τον καφετζή στον Τυρό;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 6 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Άρωμα Τρομοκρατίας φαίνεται πως υπάρχει στην ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τυρό με λεία 100.000 ευρώ.

Μάλιστα χθες ήρθαν στο φως τραγελαφικές λεπτομέριες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσαν την αστυνομία και τελικά πήγε ο καφετζής!

Σύμφωνα με το livenews κρατήθηκαν όμηροι για 25 λεπτά οι υπάλληλοι της τράπεζας και περίπου 10 πελάτες. Όμως κάποιος από τους υπαλλήλους πρόλαβε και πάτησε το κουμπί του συναγερμού και στη συνέχεια αξιωματικός από το Α.Τ. Λεωνιδίου που πήρε το σήμα του συναγερμού, τηλεφώνησε στην τράπεζα για να δει αν όντως γίνεται ληστεία. Φυσικά, στο τηλέφωνο δεν απάντησε κανείς από την τράπεζα γιατί όντως εκείνη την ώρα γινόταν ληστεία!

Ποιά ήταν η επόμενη κίνηση του αστυνομικού; Έστειλε τον καφετζή της γειτονιάς στην τράπεζα για να διαπιστώσει τι συνέβαινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καφετζής πήγε στην τράπεζα, ρώτησε αν γίνεται ληστεία και τον πήραν όμηρο κι εκείνον οι τρεις ληστές!

Αυτή είναι η μία πλευρά της ιστορίας. Η άλλη πλευρά είναι ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου το οποίο έχει υπ'ευθύνη του ολόκληρο τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας (έκτασης 583,16 τ.χλμ. και 10.000 περίπου κατοίκων), υπηρετούν όλοι κι' όλοι 4 αστυνομικοί με απαρχαιωμένα και κακοσυντηρημένα οχήματα. 

Και φυσικά αυτό το ήξεραν οι ληστές, όπως επίσης το γνωρίζει και το αρμόδιο υπουργείο. Και σε αυτό να προστεθεί πως η απόσταση μεταξύ Λεωνιδίου και Τυρού είναι 18,2 χλμ. (περίπου 25' δρόμος).

 

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.