Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

3η η Πελοπόννησος στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Ο Τατούλης εξήρε το έργο της

Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του για το σπουδαίο έργο της Οικονομικής Επιτροπής εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προς την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, τα μέλη της και τα στελέχη των υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Κάθε συλλογικό όργανο κρίνεται από την αποτελεσματικότητά του» συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης και τόνισε «η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στην τρίτη θέση στη χώρα σε αριθμό αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, χωρίς μάλιστα να έχει κριθεί μη νόμιμη κάποια της απόφαση όπως συμβαίνει σε άλλες Περιφέρειες. «Χωρίς την πολύτιμη εργασία των υπηρεσιών μας δεν θα το είχαμε επιτύχει».

Ο Περιφερειάρχης εξήρε επίσης τον τρόπο διαχείρισης του έργου της Οικονομικής Επιτροπής, το οποίο αποτελεί υπόδειγμα χρηστής διαχείρισης και προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, ειδικά σε ότι αφορά το έργο ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, που έχει αποτελέσει πλέον το μοντέλο που ακολουθούν οι Οικονομικές Επιτροπές των λοιπών Περιφερειών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.