Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Η συγγνώμη της ΔΕΥΑΝ

36 προσλήψεις με 8μηνα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ποιες θέσεις ανοίγουν στους δήμους Ναυπλιέων, Βορ. Κυνουρίας, Τρίπολης, Καλαμάτας, Πύλου-Νέστορος

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 5 Μαΐου η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, με την οποία εγκρίνει τη σύναψη 383 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) των ΟΤΑ ανταποδοτικού χαρακτήρα. Από τις 383 θέσεις που ανοίγουν, οι 36 αφορούν προσλήψεις σε δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
Πρόκειται για την αριθμ. 27439/2020 Υπουργική Απόφαση, με την οποία προκαλείται δαπάνη ποσού 3.591.774,00 ευρώ περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των ΝΠΙΔ, που θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ανωτέρω Φορείς, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες. Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ.21 του ν.2190/1994 και τις όμοιες του αρ.9 του ν.3812/2009 ως ισχύουν, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες. 

Αναλυτικά οι θέσεις στους δήμους της Πελοποννήσου είναι: 
Πέντε θέσεις στη ΔΕΥΑ Ναυπλιέων, τρεις θέσεις στη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας, εφτά θέσεις στη ΔΕΥΑ Τρίπολης, οκτώ θέσεις στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας και τέλος 13 θέσεις στη ΔΕΥΑ Πύλου-Νέστορος.
 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.