Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Γιάννης Μανιάτης

35.000 παιδιά χωρίς Παιδικό Σταθμό. Πόσα στην Αργολίδα;

Το σχόλιο Μανιάτη για την απόφαση της κυβέρνησης να μείνουν χιλιάδες παιδιά εκτός των προγραμμάτων φύλαξης σε Παιδικούς Σταθμούς.

35.000 παιδιά δεν θα πάνε φέτος σε Παιδικό Σταθμό, παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης. «Το να μείνουν φέτος χιλιάδες παιδιά εκτός των προγραμμάτων φύλαξης σε Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, δεν είναι απλά μια ακόμη κοροϊδία της συντηρητικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης.

«Είναι στην ουσία εγκληματική παράληψη, μεγάλων διαστάσεων στον πιο ευαίσθητο τομέα κοινωνικής πολιτικής με δραματικές επιπτώσεις στην ελληνική οικογένεια. Πλήγμα σε κάθε προσπάθεια συγκράτησης των νέων ανθρώπων στη χώρα και στην όποια αντιμετώπιση του εθνικού προβλήματος του δημογραφικού», συμπληρώνει ο βουλευτής.

«Ως Κίνημα Αλλαγής δεσμευόμαστε ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών», καταλήγει ο κ. Μανιάτης.

 

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.