Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

35 χρόνια Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας

Μια ξεχωριστή βραδιά Ό,τι πέρασε πέρασε σωστά - Γ. Σεφέρης, Τρία Κρυφά Ποιήματα, Θερινό Ηλιοστάσι.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, στο Εστιατόριο Ernesto στο Άργος, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και του εορτασμού των 35 χρόνων από την ίδρυση του  Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους θεσμικοί παράγοντες του νομού καθώς και πλήθος κόσμου, αποδεικνύοντας την καταξίωση του Συνδέσμου στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, και λάμπρυνε με την παρουσία της η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, κ. Μαρία Ευθυμίου, επίτιμο μέλος του ΣΦΑ.

Τιμήθηκαν οι πρώην Πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων, στο πρόσωπο των οποίων -καθώς και όλων των φιλολόγων- αποτυπώνεται η εξωστρέφεια του πολυπληθέστερου κομματιού των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις πλέον θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν τον Σύνδεσμο από το 1984, επιτρέποντάς του σήμερα να εξακολουθεί να προβάλλει σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία το όραμα της εξωστρέφειας.

Αναμφίβολα, τα πρόσωπα και οι ιδιότητές τους έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι μια απλή λέξη, ικανή ωστόσο να καταστρέψει το τέρας  σε κάθε δύσβατο μονοπάτι: ο άνθρωπος. Αυτόν τον άνθρωπο εδώ και 35 χρόνια αναζητεί και αναδεικνύει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας ως τον εκφραστή των ιδεωδών του ανθρωπισμού, της δύναμης που διαθέτουμε, για να επιτρέψουμε.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.