Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
30ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου

30ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου

Το πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την Τέχνη & τον Πολιτισμό, γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια! 30 χρόνια από τότε που ο πιανίστας και παιδαγωγός Γιώργος Μάνεσης άνοιξε τις πόρτες του πανέμορφου κτήματός του με στόχο να προσφέρει στο κοινό ποιοτική ψυχαγωγία, και στους καλλιτέχνες - νέους και μη - την δυνατότητα να ζήσουν, να μελετήσουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ενώπιον κοινού μέσα σ' ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και ενέργειας.

Φέτος, περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες - μικροί μαθητές, ανερχόμενα ταλέντα αλλά και διεθνώς καταξιωμένοι επαγγελματίες - μουσικά σύνολα, χορευτικές ομάδες, άνθρωποι των γραμμάτων των τεχνών και των επιστημών, από 6 διαφορετικές χώρες, μας περιμένουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών, ομιλιών, εργαστηρίων, χορευτικών παραστάσεων και εικαστικών εκθέσεων, με ελεύθερη πάντα είσοδο, στο Κτήμα Μάνεση.

Το Σάββατο 28 ξεκινούν οι εκδηλώσεις με το ακόλουθο πρόγραμμα:

30ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.