Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
3 μήνες χωρίς τηλέφωνο στο Ναύπλιο

3 μήνες χωρίς τηλέφωνο στο Ναύπλιο

Η απεργία των τεχνικών του ΟΤΕ αφήνει νεκρά εκατοντάδες τηλέφωνα.

Την απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς ΟΤΕ καταγγέλει επώνυμα πολίτης του Ναυπλίου, ο οποίος κάνει λόγο για ανύπαρκτη εξυπηρέτηση και service από πλευράς των τεχνικών της εταιρίας που έχει ως αποτέλεσμα να έχει μείνει εδώ και 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ! 

Όπως καταγγέλεται: «Εδώ και 3 μήνες  είναι χαλασμένη η γραμμή και δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε internet. EXOYME καλέσει άπειρες φορές και εγώ και η συζυγός μου και η πεθερά στην οποία ανήκει ο αριθμός αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ».

Πληροφορίες που όμως δεν μπορούν να διασταυρωθούν αναφέρουν ότι υπάρχουν εκατοντάδες βλάβες σε εκκρεμότητα στη περιοχή Ναυπλίου.

UPDATE ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η Οδύσσεια πελάτη ΟΤΕ που έχει μείνει 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο στο Ναύπλιο

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον όμιλο του ΟΤΕ, που φαίνεται πως είναι και ο λόγος για τις βλάβες που δεν έχουν επιδιορθωθεί και που έχουν προκαλέσει την δικαιολογημένη οργή των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναντήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων, οι εργαζόμενοι στον όμιλο του ΟΤΕ κλιμακώνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν από τις 21 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν ώς τις 12 Ιανουαρίου, με βασικά αιτήματα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων οκτώ εργαζομένων στον τομέα της φύλαξης.

«Δίνουμε αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ ΟΤΕ, που εκδόθηκε στις 28/12, με αφορμή τη συμπλήρωση της έβδομης ημέρας απεργιακών κινητοποιήσεων. Ενημερώνει ότι «τα ποσοστά συμμετοχής αγγίζουν το απόλυτο, παρά τα ψέματα της Διοίκησης και τις πιέσεις των επιθεωρητών» και σημειώνει ότι η διοίκηση του ΟΤΕ, λόγω της μαζικής συμμετοχής στις κινητοποιήσεις, στήνει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς.

Η Ομοσπονδία επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν εργολάβοι σε τεχνικά τμήματα της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ καταγγέλλει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο παραβιάζει το δικαίωμα της απεργίας, αλλά και το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών. Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί τη διοίκηση του ομίλου να μην προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί με κάθε μέσο για να διαφυλάξει τη νομιμότητα και το συμφέρον των πολιτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

Σχόλια

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 03/01/2020 - 00:37

Αφού λέτε ότι κατήγγειλε επώνυμα στο anagnostis.org γιατί δεν αναφέρετε τα στοιχεία του;

admin3 Παρ, 03/01/2020 - 01:15

Είναι διαθέσιμα σε όποιον τα ζητήσει.

Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 03/01/2020 - 13:52

Όταν είναι επώνυμη η καταγγελία τα στοιχεία του καταγγέλοντως πρέπει να αναρτώνται δημόσια μαζί με το κείμενο. Επιπλέον η απεργία των τεχνικών ξεκίνησε το Δεκέμβρη άρα λοιπόν για ποιο τρίμηνο απεργίας μιλάτε; Γιατί συκοφαντείτε την απεργία με τέτοιο ύπουλο τρόπο;

ΓΜ (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 13:07

Στο ίδιο σας το κείμενο αναιρείτε τον υπότιτλό σας.
Δεν οφείλεται στην απεργία του ΟΤΕ οποιαδήποτε τρίμηνη βλάβη, αλλά στην τραγική έλλειψη προσωπικού, το οποίο είναι ένα από τα βασικά αιτήματα της απεργίας. Η απεργία ξεκίνησε 21/12, και όχι τον Οκτώβρη.

Tommy dee (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 16:15

Αγαπητέ αρθρογραφε.Ως εργαζόμενος τεχνικός θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η καταγγελία σας φέρει το στοιχείο της υπερβολής.Εαν μπαίνετε στον κόπο να διασταυρωσετε τα στοιχεία σας με κοινή λογική θα καταλαβαίνετε ότι για μια βλάβη 3 μηνών όπως ισχυρίζεται ο επώνυμος ανώνυμος καταγγελων σας δεν μπορεί να ευθύνεται μια απεργία που μετρά μόλις 11 ημέρες .Άρα θα σας παρακαλέσω να ανασκευασετε τα γραφόμενά σας με βάση την αλήθεια και όχι την παραγγελία αρθρογραφησης.Για να εκτείνεται μια βλάβη για ένα τρίμηνο οι λόγοι βρίσκονται πέραν των δυνατοτήτων του τεχνικού προσωπικού και βρίσκονται στις επιλογές της διοίκησης είτε για τον μετασχηματισμό σε νέες τεχνολογίες είτε στην υπόσχεση για υπηρεσίες που είναι αδύνατον τεχνικά να προσφερθούν λογο ανώτερων.συνθηκών .Η επίθεση σε μια απεργεια με την.μέθοδο του κοινωνικού αυτοματισμού είναι μια.ξεπερασμένη μέθοδος και δυστυχώς για εσάς δεν πουλάει πλέον .Σας καλώ λοιπόν να ανασκευασετε αφου κάνετε το χρέος σας ως δημοσιογράφος (εάν θέλετε να χαρακτηρίζετε εαυτόν έτσι) και να ερεύνησετε.Με εκτίμηση ένας από αυτούς τους αλήτες τους τεχνικούς που ταλαιπωρούν τον κόσμο

admin2 Σάβ, 04/01/2020 - 21:41

Αγαπητέ κε TOMMY DEE,

Η απάντησή σας έχει δημοσιευτεί ήδη.

Προφανώς και δεν συνδέεται άμεσα η απεργία με τη συγκεκριμένη βλάβη, κάτι που διευκρινίζεται στη συνέχεια του θέματος (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://anagnostis.org/article/i-odysseia-pelati-ote-poy-ehei-meinei-3-mines-horis-tilefono-sto-nayplio Ωστόσο συμπίπτει χρονικά η καθυστέρηση αποκατάστασης της βλάβης με την απεργία.

Φυσικά και θα κάνουμε θέμα μια πιθανή απάντηση από την πλευρά τόσο της επιχείρησης, όσο και των συνδικαλιστικών οργάνων, τα οποία σεβόμαστε, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα μέσα απ΄το anagnostis δίνοντας βήμα σε όλες τις πλευρές.

Με εκτίμηση

Η Συντακτική Ομάδα

L.T. (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 07/01/2020 - 01:40

Καταρχήν να σας πω ότι το όλο κείμενο σας μπάζει πραγματικά από παντού, γιατί λέτε ότι μία απεργία των τεχνικών του ΟΤΕ αφήνει άλυτες τις βλάβες που υπάρχουν στο τηλεφωνικό δίκτυο της περιοχής μας. Επιπλέον παρουσιάζετε μία ανακοίνωση ενός σωματείου μισθωτών τεχνικών άσχετο με τους τεχνικούς του ΟΤΕ όμως ως ανακοίνωση των συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΟΤΕ και δεν το έχετε κατεβάσει ακόμα.Ήθελα να ήξερα δεν έχετε καταλάβει ότι σας εκθέτει το όλο κείμενο, αφού με αυτά που γράφει δεν βγαίνει καθόλου νόημα αφού η μία πρότασή του αναιρεί αυτομάτως την επόμενη; Γιατί απλά δεν αρκείστε στο να δημοσιεύσετε την επώνυμη καταγγελία του ανθρώπου μαζί όμως με τα στοιχεία του και γράφετε ένα κείμενο χωρίς να γνωρίζετε προφανώς την πραγματικότητα και θίγεται πράγματα και ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε τίποτα; Γιατί για να λέμε και την αλήθεια εδώ το μόνο που κάνετε είναι να λασπολογείτε βρώμικα μία απεργία και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο! Αυτό κύριοι συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι δημοσιογραφία, είναι αυτό που λέμε κράζω για να πουλήσω, και εδώ εσείς νομίζω ότι αυτό ακριβώς κάνετε! Επιπλέον επειδή ο κύριος Στείρης σε σχόλιο του έχει δημοσιεύσει προσωπικά δεδομένα ανεξάρτητα από τα δικά του στοιχεία και αυτό θίγει τόσο τον ίδιο όσο και εσάς αλλά και το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται θα ήταν φρόνιμο νομίζω από την μεριά σας να διαγραφεί το συγκεκριμένο σχόλιο διότι δεν χρησιμεύει πουθενά αλλού παρά μόνο στο να θίγει διαδικτυακά ένα άτομο που μόνο υπεύθυνο δεν είναι για το πρόβλημα του κυρίου Στείρη. Επίσης καλό θα ήταν να προσέχετε τι γράφετε έτσι ώστε να βγαίνει νόημα και να μην δημοσιεύετε ένα θέμα μόνο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας γιατί ένα μόνο σας λέω, έτσι όπως το πάτε θα την ψάχνετε και αυτήν μαζί με τους αναγνώστες σας οι οποίο θα σας έχουν εγκαταλείψει κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο γράφετε.

ΣΤΕΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 18:06

Re: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ [#809654]
Εισερχόμενα
x

customercare@cosmote.gr
8 Δεκ 2019, 8:53 μ.μ.
προς εγώ

Αγαπητέ κύριε Στειρη,

Σχετικά με το ζήτημα σας, σας διαβεβαιώνουμε πως γίνονται εσωτερικά όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος και να λάβετε σχετική ενημέρωση καθώς έχουμε κλιμακώσει το ζήτημα σας για τον ενδελεχή έλεγχο και την αποκατάσταση.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την κατανόηση, παραμένουμε στη διάθεση σας ώστε να συζητήσουμε εκ νέου ότι σας απασχόλησε.
Για το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών,

Μελετίδου Αναστασία

--Original Message--
From: steirisspiros@gmail.com
Date: 07/12/2019 10:28 AM
To: customercare@cosmote.gr
Subject: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ [#809654]

Για τον αριθμό 27520-24317 στο όνομα Μίχου Γεωργία στο Ναύπλιο.Απαράδεκτη συμπεριφορά -εξυπηρέτηση και servise.
εδώ και ενάμιση μήνα είναι χαλασμένη η γραμμή και δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε internet .;EXOYME καλέσει άπειρες φορές και εγώ και η συζυγός μου και η πεθερά στην οποία ανήκει ο αριθμός αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 90 ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΕΟΣ.............
5

customercare@cosmote.gr

Tommy dee (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 21:56

Έχω διαβάσει την ανάρτηση σας και σαφέστατα έχετε διορθώσει το σύνολο των κακώς κειμένων της δεδομένης κατάστασης και αυτό με.έχει καλύψει και σας ευχαριστώ. Απάντησα με την.ιδιότητα τεχνικού απεργού στο πεδίο τα τελευταία 13 χρόνια και μόνο με αυτό ,προσπαθώντας να σας παρουσιάσω και την.δική μας θέση.λυπάμαι που ο συνδρομητής έστω και εν βρασμό δικαιολογημένο βλέπει τις αναρτήσεις ως επίθεση αλλά θα ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι εάν ήταν μόνο στα δικά μας χέρια η βλάβη του θα είχε ήδη επιλυθεί. Και θα τον παρακαλούσα προκειμένου να δει το πραγματικό πρόσωπο των τεχνικών του οτε αντί να ταλαιπωρείται μέσω του site της cosmote να προσέλθει ακόμα και εν.μέσω απεργίας στην τεχνική περιοχή Ναυπλίου και να εξηγήσει το πρόβλημα του ,και να είναι σίγουρος ότι οι εκεί συνάδερφοι θα κάνουν το παν προκειμένου να τον εξυπηρετήσουν .Ευχαριστώ

Tommy dee (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 18:37

Κε οποίος και εν είστε.τι προσπαθείτε να αποδείξετε με το συγκεκριμένο email.Η ίδια η ημερομηνία αποστολής του είναι πριν την προκηρηξη της απεργίας.Δεύτερων και επειδή έχετε εκθέσει μόνος σας τα προσωπικα σας δεδομένα στο διαδίκτυο καλό θα ήταν να τα σβήσετε.θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω ότι η φύση της βλάβης που έχετε δεν.χρήζει επίσκεψη τεχνικού και ο.λόγος ταλαιπωρίας σας δεν έχει.καμία σχέση με την απεργία των τεχνικών.Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να αναζητήσετε αλλού τις ευθύνες της ταλαιπωρίας σας ,αλλά παρόλα αυτά σαν τεχνικός σας ζητώ εγώ προσωπικά συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας και θα ήθελα να σας εξηγήσω ότι ένας από τους λόγους που οι τεχνικοί απεργούν είναι και τέτοιες καταστάσεις τις.όποιες εμείς σαν πρώτη γραμμή αντιμετωπίζουμε καθημερινά χωρίς να.φταίμε αλλά πάντα μα.πάντα δεχόμαστε την.οργή του κόσμου.Παρόλα αυτά θεωρώ προσβολή από πλευράς άρθρου να χρησιμοποιούνται τέτοιου είδους καταστάσεις ως βέλη σε φαρέτρα ενός άρθρου το οποίο δεν αγγίζει ούτε λίγο την αλήθεια και ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει σε μια απεργια την ευθύνη μιας κατάστασης διοικητικών πειραμάτων στην πλάτη των καταναλωτών .

ΣΤΕΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 20:48

Σου γράφω από το κινητό .Εγώ δημοσίευσα τη ταυτότητα μου εσύ ανώνυμα κατηγορείς. Δεν με ενδιαφέρουν τα εσωτερικά του ΟΤΕ. . Πήγαινε στο 13788 να ενημερωθείς γιατί οι κλήσεις καταγράφονται. Κοίταξε στο fb της COSMOTE. Να σου δώσω και τα μηνύματα στο messenger και τα e-mail . Και τέλος επειδή εσύ έχεις ενεργή σύνδεση και μακρηγορείς αμπελοφιλοσοφικά μπορείς να το φτιάξεις αφού ξέρεις την αιτία όπως λες .

Tommy dee (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 21:05

Εαν δεν καταλαβαίνετε τα γραφόμενά μου δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω.Σας ξαναλέω λοιπόν ώμα και ξεκαθαρα ότι δεν σας κατηγόρησε κάνεις για τον Γολγοθά που περνάτε.Είναι ο.ίδιος Γολγοθάς που περνάμε και εμείς προσπαθώντας.να.δώσουμε.λύσεις.και Ναι σίγουρα δεν σας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά και θέλετε να εξυπηρετηθετΕ όπως λέτε αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να καταλάβετε ότι ο τρόπος που παρουσιάζεται η περίπτωση σας στο συγκεκριμένο άρθρο αλλά και οι ευθύνες που καταλογίζονται σε εργαζόμενους και δήθεν στην απεργία τους δεν έχουν.σχέση με την πραγματικότητα .από εκεί και πέρα θα σας παρακαλέσω να απαντάτε όπως σας απαντάνε διότι ούτε σας κατηγόρησε σε κάτι αλλά ούτε σας έδωσα το δικαίωμα να μου μιλάτε λες και είμαστε κολλητοί από τον στρατό. Καλή σας συνέχεια και ελπίζω οι κακοί τεχνικοί εργαζόμενοι του ΟΤΕ να σας αποκαταστήσουν σύντομα την βλάβη σας.Όσο για την χρήση σας από ένα άρθρο που είναι γεμάτο με ανακριβείες και αποσκοπεί να ρίξει ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν μαστε σίγουρος ότι θα λαμβάνετε απάντηση Όχι απευθυνόμενη σε εσάς αλλά στον συντάκτη του

ΣΤΕΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (χωρίς επαλήθευση) Σάβ, 04/01/2020 - 21:15

Συνεχίζεις να προσβάλλεις ανώνυμα . Δεν είμαστε κολλητοί και δεν θέλω να γίνουμε .Απαντάς και με ποία ιδιότητα ? Δήλωσε ταυτότητα και ιδιότητα και άσε τις επιθέσεις και τις προσβολές .

Δημήτρης Λ. (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 05/01/2020 - 21:04

Καλησπέρα.. Καλό θα ήταν να διασταυρώνετε και τις ανακοινώσεις.. Στο τέλος του άρθρου δεν είναι ανακοίνωση των Μισθωτών Τεχνικών του ΟΤΕ..!!!! Ενημερωθείτε από την επίσημη σελίδα της ΟΜΕ ΟΤΕ και οχι απο μια μια ανακοίνωση κάποιου σωματίου που απλώς στηρίζει μια απεργία του κλάδου τους.

Δημήτρης Λ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.