Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Παρέλαση Άργος 28η Οκτωβρίου

28η Οκτωβρίου: Δύο χρόνια φυλακή σε όποιον διεξάγει κάθε είδους παρελάσεις. Τι θα γίνει στο Άργος;

Η απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα της κυβερνήσεως προβλέπει αναστολή πάσης φύσεως παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει αν επιτρέπονται ή όχι οι μηχανοκίνητες πορείες.

Όποιος δεν συμμορφωθεί με την αναστολή πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου θα τιμωρηθεί με φυλάκιση έως δύο ετών.

Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση την οποία συνυπογράφει η υπουργός Νίκη Κεραμέως και με την οποία ακυρώνονται πάσης φύσεως παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, χωρίς να προσδιορίζεται αν επιτρέπονται ή όχι οι μηχανοκίνητες πορείες που έχουν προαναγγελθεί σε Άργος, Σπάρτη και άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, που μάλλον λογικά και αυτές απαγορεύονται.

Ειδικότερα η απόφαση ορίζει τα εξής:

«Την αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφω- να με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020».

ΦΕΚ παρελάσεις 28η Οκτωβρίου 2020

 

ΦΕΚ παρελάσεις

 

Με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρονται (;) στο παρά πέντε όσοι είχαν σκεφτεί έναν διαφορετικό τρόπο να τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να παραβιάζουν τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό.

28η Οκτωβρίου: Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών είχε ανακοινώσει επίσημα ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.