Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προαύλια 1ο & 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

280.000 ευρώ για καλύτερα προαύλια στα σχολεία του Ναυπλίου

Αναβαθμισμένοι αύλειοι χώροι στον Δήμο Ναυπλιέων περιμένουν την έναρξη της σχολικής χρονιάς για να υποδεχτούν τους μαθητές.

Ξεκίνησαν και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στους αύλειους χώρους των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων. Στο 1ο και στο 2ο γυμνάσιο Ναυπλίου  τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ δίνουν μια εξαιρετική εικόνα προαυλίου, αλλά και σύγχρονων υποδομών για καλύτερες συνθήκες άθλησης και δραστηριότητας.

Η αναβάθμιση των σχολικών προαυλίων είναι ένα έργο προϋπολογισμού 280.000€ από τα οποία τα 154.700€ προέρχονται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»  και τα υπόλοιπα 154.300€ από χρήματα του Δήμου.

Προαύλια 1ο & 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων αναφέρει : "Από τα δύο γυμνάσια της πόλης μας ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε στα περισσότερα σχολεία του Δήμου μας την αναμόρφωση  των προαύλιων χώρων. Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι για εμάς προτεραιότητα όλων είναι τα παιδιά μας και κατ' επέκταση τα σχολεία μας . Με μεθοδευμένες κινήσεις και με προσήλωση στο στόχο υλοποιούμε μέσα στα πλαίσια του δυνατού έργα που αναβαθμίζουν τους σχολικούς μας χώρους και βελτιώνουν την σχολική ζωή όλων γενικότερα".

Προαύλια 1ο & 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.