Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κέντρο Υγείας Λυγουριού

250.000 ευρώ για κτηριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λυγουριού

Κατακυρώθηκε προσωρινός ανάδοχος από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Στην κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου για την κτηριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας στο Λυγουριό, έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Στην ίδια συνεδρίαση, επίσης, εγκρίθηκε το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου της ηλεκτρονικής δημοπρασίας έργου προϋπολογισμού 563.000 ευρώ που αφορά εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων και Λεωνιδίου.

Ακόμα η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε τον προσωρινό μειοδότη του έργου αναδιαρρύθμισης και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων, προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

Εξ άλλου, εγκρίθηκε η διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών για τα έργα, α) βελτίωση και συντήρηση της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου (τμήμα Σταυροδρόμι – όρια νομού Αρκαδίας), με προϋπολογισμό 552.000 ευρώ και β) αποκατάσταση των κελιών του κτηριακού συγκροτήματος της Μονής Ταξιάρχη Μιχαήλ της Μούρας Παλαιοχωρίου, στην Κυνουρία, με προϋπολογισμό 2.775.000 ευρώ.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.