Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κοντεύει 24ωρο χωρίς νερό – Δεύτερη βλάβη στο Ναύπλιο

24ωρο χωρίς νερό στο Ναύπλιο– Δεύτερη βλάβη στερεύει τις βρύσες

Άλυτο το πρόβλημα και την Τρίτη - Δεν δίνεται συγκεκριμένος χρόνος αποκατάστασης ούτε στην πρωινή ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ

Εκτός προγραμματισμού για την αποκατάσταση της βλάβης έπεσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου, που έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει η πόλη χωρίς νερό από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μια δεύτερη εξίσου σοβαρή βλάβη – σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΝ – έρχεται να προστεθεί στην πρώτη, κι έτσι σήμερα Τρίτη οι βρύσες συνεχίζουν να μην τρέχουν νερό.
  
Τα προβλήματα ήδη είναι πλέον τεράστια στην πόλη, στα νοικοκυριά, στα καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος, στις τουριστικές επιχειρήσεις….

Η πρωινή (Τρίτη 11/6/2019) ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ, αναφέρει: 

«Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι η διακοπή υδροδότησης της Πόλης που ξεκίνησε χθες την 10/6/2019 ημέρα Δευτέρα, δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων των συνεργείων της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν, συνεχίζεται και σήμερα  11/6/2019 ημέρα  Τρίτη. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με την ολοκλήρωση της αποκατάστασης της πρώτης βλάβης στον κεντρικό αγωγό αργά τη νύχτα επήλθε δεύτερη εξίσου   σοβαρή βλάβη .

Για το λόγο αυτό τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. χωρίς σχεδόν διακοπή συνεχίζουν  τις εργασίες για την αποκατάσταση και της δεύτερης βλάβης 

Ο στόχος είναι να αποκατασταθεί η υδροδότηση της πόλης μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.   

Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας συναισθανόμενοι πλήρως και σεβόμενοι την ταλαιπωρία που υφίστανται και για το λόγο αυτό κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα». 

Κοντεύει 24ωρο χωρίς νερό – Δεύτερη βλάβη στο Ναύπλιο

Το πρόβλημα ξεκίνησε από το μεσημέρι της Δευτέρας. Το βράδυ η ΔΕΥΑΝ έκανε την πρώτη ανακοίνωση εκτιμώντας ότι θα αποκατασταθεί σύντομα η βλάβη. και ζητώντας την κατανόηση των πολιτών

Banner Home Design

Riviera Banner

Σχόλια

Τ.ΠΑΣΣΑΛΗΣ (χωρίς επαλήθευση) Τρίτη 11/06/2019 - 11:47

Δεν είναι η πρώτη φορά.Κάθε καλοκαίρι κυρίως γίνεται.Και όταν έρχεται για πολύ χρόνο τρέχει χώμα.Μπράβο στην ΔΕΥΑΝ και γενικώτερα στον Δήμο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.