Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ελιές

24 σακιά με ελιές έκαναν φτερά από κτήμα στους Γαργαλιάνους

Οι κλέφτες σήκωσαν πάνω από 1,5 τόνο χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι.

Με ελέγχους σε ελαιοτριβεία της περιοχής επιχειρούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την παραγωγή που ...έκανε φτερά τα ξημερώματα της Πέμπτης, από το αγρόκτημα ενός ελαιοπαραγωγού στον κάμπο των Γαργαλιάνων, στη Μεσσηνία.

Οι άγνωστοι εισήλθαν στο κτήμα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, βρήκαν τα 41 σακιά με ελιές που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης με σκοπό να τα φορτώσει το πρωί για να τα μεταφέρει σε ελαιοτριβείο και δεν έχασαν την ευκαιρία! Ο ιδιοκτήτης το πρωί βρήκε τα 17 από αυτά, καθώς τα 24 είχαν κλαπεί. Το καθένα από αυτά ζύγιζε περί τα 70 κιλά, δηλαδή μιλάμε για μια ποσότητα που ξεπερνά τον 1,5 τόνο.

Οι κλέφτες εξαφανίστηκαν με τη λεία τους σαν κύριοι και πλέον το λόγο έχει η αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη του κτήματος για την κλοπή.

Η πιθανότητες να βρεθούν οι δράστες είναι μικρές καθώς είναι δύσκολο να αποδειχτεί ότι τα σακιά με ελιές που πηγαίνει κάποιος στο ελαιοτριβείο είναι κλεμμένα.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.