Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τιμητική βραδιά για Βιτάλη, Σαμοΐλη από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ.- 1ου Ε.Κ. Άργους

Το 1ο ΕΠΑΛ & 1ο Ε.Κ. Άργους τιμούν Βιτάλη, Σαμοΐλη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα δώσει μια μοναδική μουσική παράσταση στον «Μέγα Αλέξανδρο» ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των μαθητών οι οποίοι με τη σειρά τους θα παρουσιάσουν τη νέα ταινία - αφιέρωμα που δημιούργησαν για τους δύο καλλιτέχνες.

Είναι πολύ όμορφο τα παιδιά να μαθαίνουν μέσα από τις δημιουργικές δράσεις τους και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς, τα σχολεία μας και τους μαθητές & τις μαθήτριες μας, εξαιρετικοί καλλιτέχνες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας... 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Ε.Κ. Άργους θα παρουσιάσουν ταινία που δημιούργησαν, αφιέρωμα στην Ελένη Βιτάλη και στον Σπύρο Σαμοϊλη, και θα τους τιμήσουν για την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό. 

Τιμητική βραδιά για Βιτάλη, Σαμοΐλη από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ.- 1ου Ε.Κ. Άργους

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια. Μαζί της στο πιάνο, ο ξεχωριστός μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου  στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στις 8 μ.μ..

Είσοδος ελεύθερη.

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.