Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
Διανομή ειδών για απόρους από την Περιφερειακή  Ενότητα Αργολίδας

1.411 οικογένειες από την Αργολίδα θα λάβουν στο σπίτι πακέτο αξίας 100 ευρώ

Καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες για τη διανομή από την Περιφέρεια τροφίμων και ειδών καθαριότητας σε φτωχούς ανθρώπους με πρόβλημα διαβίωσης.

Οι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα της συνδρομής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους), προς τα περίπου 20.000 μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθορίστηκαν σε τηλεσύσκεψη που έγινε σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στις πιο πάνω τρεις Περιφερειακές Ενότητες -καθώς στην Αρκαδία και την Κορινθία η διαχείριση του εν λόγω προγράμματος γίνεται από τους δήμους- η Περιφέρεια θα προβεί, από την Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη (13 με 15 Απριλίου), στην κατ’ οίκον διανομή δεμάτων με προϊόντα μακράς διαρκείας, φρούτα και είδη καθαριότητας, καθώς επίσης και νωπού κρέατος. Η αξία του κάθε δέματος θα είναι περίπου 100 ευρώ ανά οικογένεια -καθώς θα κυμαίνεται, ανάλογα με τα μέλη της.

Αναλυτικά, οι ωφελούμενοι ανά Π.Ε. είναι, στην Αργολίδα 1.411 οικογένειες (3.100 μέλη), στη Λακωνία 1.200 οικογένειες (2,500 μέλη) και στη Μεσσηνία 6.309 οικογένειες (15.000 μέλη).

Η εν λόγω βοήθεια, από τώρα και στο εξής, θα διανέμεται σπίτι – σπίτι, χωρίς  πλέον να απαιτείται να προσέρχονται οι δικαιούχοι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, επανέλαβε για μία ακόμα φορά ο περιφερειάρχης.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.