Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ανδριανός λαϊκή

14 εκατ. ευρώ για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών

Τι απαντά ο Βορίδης σε Ανδριανό.

Στην σχετική 5596/8-4-2020 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη στήριξης των παραγωγών λαϊκών αγορών που επλήγησαν από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας απάντησε ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδης.

Στην απάντηση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Τη διαρκή και αδιάλειπτη στήριξη της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) προς τους παραγωγούς ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού επανέλαβε μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ειδικότερα, για την αποζημίωση των παραγωγών λαϊκών αγορών για τις ημέρες που δεν κατάφεραν να εκθέσουν τα προϊόντα τους εξαιτίας της απαγόρευσης μετακίνησής τους, το ΥΠΑΑΤ εξασφάλισε 14 εκατομμύρια ευρώ».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.