Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Τρισδιάστατη μάσκα

1000 μάσκες 3D για το νοσοκομείο Καλαμάτας

Δώρο από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στην δωρεά μασκών προστασίας από τρισδιάστατο εκτυπωτή για το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας (Καλαμάτα και Κυπαρισσία) προχωρά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η εταιρεία ΤED3D. 

Επίσης Μεσσήνιοι της Αμερικής και του Καναδά φροντίζουν να αγοραστεί υγιεινομικό υλικό και να σταλεί στο νοσοκομείο, ενώ από 10 Απριλίου το Νοσοκομείο θα διαθέτει συσκευή μοριακής ανάλυσης PCR και αντιδραστήρια για έλεγχο των δειγμάτων.

Όπως σημειώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος:

1ον. Εκτός από τα τεστ ταχείας διάγνωσης COVID 19 που θα διαθέτει το Νοσοκομείο Καλαμάτας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, χθες αργά το απόγευμα υπήρξε συμφωνία και με εταιρία του χώρου έτσι ώστε από 10 Απρίλη να έχουμε στη διάθεσή μας και συσκευή μοριακής ανάλυσης και διαγνωστικής PCR (ως συνοδός εξοπλισμός-δεν την αγοράζουμε δλδ-) και τα κατάλληλα αντιδραστήρια προκειμένου άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα να έχουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων..

2ον. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Μεσσηνίων Αμερικής & Καναδά που απόψε την νύχτα επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος κος Δημόπουλος Τάσος και με ενημέρωσε ότι έχει γίνει μια προσπάθεια από πλευράς τους και έχει αγορασθεί σχετικό υγειονομικό υλικό-είδη ατομικής προστασίας και τις επόμενες τα αποστέλλουν.

3ον. Χθες σε επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την εταιρία TED3D προσφέρθηκαν να μας δωρίσουν 1.000 μάσκες (επαναχρησιμοποιούμενες), 700 για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και 300 για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Τους ευχαριστούμε πολύ!!!

4ον. Χθες για μια ακόμη μέρα η συλλογή αίματος πήγε πολύ καλά συλλέγοντας 35 φιάλες αίμα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί από όλους μας!!!

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.