Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10 προσλήψεις στους αρχαιολογικούς χώρους Μυκηνών και Επιδαύρου

10 προσλήψεις στους αρχαιολογικούς χώρους Μυκηνών και Επιδαύρου

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων αναζητά πωλητές εκμαγείων.

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων πρόκειται να προσλάβει 200 άτομα με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Από 10 άτομα θα προσληφθούν σε Επίδαυρο και Μυκήνες.

Πίνακας

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Η ανακοίνωση με τα απαραίτητα προσόντα (μαζί με τα Παραρτήματα ΣΟΧ του ΑΣΕΠ που συνοδεύουν την ανακοίνωση) ανά ειδικότητα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας www.tap.gr με την σήμανση ΣΟΧ 1Α/2019, θα δημοσιευθεί σε δύο εφημερίδες των Νομών και θα αναρτηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία, στις Περιφερειακές Υπηρεσίες (πωλητήρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων), όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αθηναίων, Δ. Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Λαυρεωτικής, Ελευσίνας, Αίγινας, Επιδαύρου, Άργους – Μυκηνών, Πατρέων, Θηβαίων, Ρόδου, Αρχαίας Ολυμπίας, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννιτών, Δωδώνης, Καβάλας, Θάσου, Βόρειας Κερκύρας, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Νότιας Κέρκυρας, Ηρακλείου Κρήτης, Θήρας, Μυκόνου, Μονεμβασιάς, Σπάρτης, Αγίου Νικολάου Κρήτης, Σητείας, Ρεθύμνου, Αμφίπολης, Δελφών και Χανίων.

Οι αιτήσεις για την κάλυψη των 200 θέσεων ΣΟΧ 1 Α /2019 για την Αθήνα και για όλες τις κατά τόπους Εφορείες Αρχαιοτήτων είναι ενιαία και θα γίνονται δεκτές από 12/09/2019 μέχρι και 23/09/2019.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή TE ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Ανακοίνωση ΣΟΧ. 1 Α /2019
Περίληψη Ανακοίνωσης ΣΟΧ.1 Α /2019
Έντυπο Αίτησης
Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ
Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ
Παράρτημα Απόδειξης Γλωσσομάθειας

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.