Ναύπλιο: Εκπαιδεύονται στην εξυπηρέτηση ατόμων με οπτική αναπηρία

Δράση ενημέρωσης για τους υπαλλήλους που εργάζονται στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στα ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ της ΠΕ Αργολίδας.
Δράση ενημέρωσης για την εξυπηρέτηση ατόμων με οπτική αναπηρία.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας δια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και της Συντονιστικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης του Περιφερειακού
Παρατηρητηρίου Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών και του Συλλόγου Τυφλών Νομού Αργολίδας η «Ιριδα» πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή, 4 Απριλίου, στην αίθουσα Π.Ε.Δ., δράση ενημέρωσης και εκπαίδευσης, σχετικά με τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση ωφελούμενων με οπτική αναπηρία.

Η δράση εκπαίδευσης αφορά τους υπαλλήλους που εργάζονται στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», στα ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ της ΠΕ Αργολίδας και αποσκοπεί στην ενημέρωση σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες των ωφελούμενων με οπτική αναπηρία και τη διαχείριση αυτών.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Δημήτριος Δικαίος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συγκεκριμένη δράση θα προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση της ευαίσθητης αυτής ομάδας πολιτών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis