Ολοκληρώθηκε η εσπερίδα με θέμα την «Εναλλακτική Διαχείριση ΑΕΚΚ στα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Π.Ε. Αργολίδας»

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος στην εσπερίδα
anakem imerida

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος στην εσπερίδα με θέμα «Εναλλακτική Διαχείριση ΑΕΚΚ στα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Π.Ε. Αργολίδας», που διοργάνωσε η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη για ταχεία προώθηση της ανακύκλωσης αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) «γνωστά ως μπάζα και κλαδέματα» επισημαίνοντας τις σοβαρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης εναπόθεσής τους. Υπογράμμισε ότι η κυκλική οικονομία και η αειφόρος ανάπτυξη αποτελούν κεντρικούς άξονες του σύγχρονου σχεδιασμού και ότι η συνεργασία με τους φορείς, όπως η ΑΝΑΚΕΜ, είναι καθοριστική για τη δημιουργία βιώσιμου μέλλοντος.

maltezos argiropoulou anakem imerida

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών δεσμεύεται να ενισχύσει τις δράσεις ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής διαχείρισης, αξιοποιώντας τη συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και άλλους αρμόδιους φορείς.

anakem imerida 1

«Η ενεργός συμμετοχή όλων μας είναι το κλειδί για να οικοδομήσουμε έναν πιο πράσινο και βιώσιμο τόπο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μαλτέζος, ευχόμενος επιτυχία στις εργασίες της ημερίδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei 03 2025 myhome gascontrol 300x250
ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 300x600
iqos post man 2667x2667
newsletter banner anagnostis