Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Φουσέκης, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αιγιάλειας. Ο εκλιπών υπηρέτησε ως δημοτικός υπάλληλος, αρχικά στην Κοινότητα Πτέρης και στη συνέχεια στον Δήμο Αιγιάλειας, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην περιοχή.
Ο Τάσος Φουσέκης ήταν πατέρας του Κώστα Φουσέκη, καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και των Ανδρέα, Γιώργου και Βασίλη. Ευτύχησε να δει την οικογένειά του να μεγαλώνει, έχοντας δίπλα του εννέα εγγόνια.
Η κηδεία του τελέστηκε την Κυριακή 2 Μαρτίου 2025 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Κάτω Πτέρη Αιγιάλειας, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, αποχαιρετώντας τον με βαθιά συγκίνηση.