home design 800x400

home design 1170Χ320

Κατακλύστηκε το Λυγουριό από την ομιλία του Μανώλη Σφακιανάκη για το διαδίκτυο και τα παιδιά

Η εκδήλωση, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και καταχειροκροτήθηκε
omilia lygourio sfakianakis

Κατακλύστηκε το Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025 για την ομιλία από τον Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. κ. Μανώλη Σφακιανάκη, πρώην Προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την ευκαιρία της γιορτής της μητέρας, ο οποίος μίλησε με θέμα: “Παιδί, γονείς και διαδίκτυο. Τι μέλλει γενέσθαι”.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Λυγουριού Αικατερίνη Δουράνου, την οποία και ευχαριστούμε. Συμμετείχαν οι Ενορίες Αγίου Νικολάου Αρχαίας Επιδαύρου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Επιδαύρου. Το χαιρετισμό του Μητροπολίτη μας κ. Νεκταρίου μετέφερε ο π. Γεώργιος Λεονάρδος.

omilia lygourio sfakianakis 1

Στο χώρο πλησίον της εκδήλωσης, οι μητέρες άφησαν τα παιδιά τους, τα οποία απασχόλησαν δημιουργικά οι παιδαγωγοί Βασιλική Αναστασοπούλου και Γωγώ Μελά, όσο διαρκούσε η εκδήλωση, τις οποίες και ευχαριστούμε”, ανέφερε ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λυγουριού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος.

omilia lygourio sfakianakis 4

Προηγήθηκε Εσπερινός και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

omilia lygourio sfakianakis 3

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λυγουριού, ευχαρίστησε τον καλεσμένο για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ενδιαφέρουσα ομιλία. Του πρόσφερε καλούδια του χωριού μας τα οποία είχαν ετοιμάσει κυρίες της Ενορίας, μαζί με το κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

omilia lygourio sfakianakis 2

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis