Ποιοι έχουν προβάδισμα για διοικητές στο Νοσοκομείο Αργολίδας

Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες για τους Διοικητές νοσοκομείων της 6η ΥΠΕ – Όλα τα ονόματα που προηγούνται για τα πόστα σε Άργος και Ναύπλιο.
Νοσοκομείο Άργους

Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί νέοι πίνακες με τους Διοικητές Νοσοκομείων που προκρίνονται στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας.

Έτσι μετά από τις ενστάσεις, που είχαν υποβληθεί από συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν αντιρρήσεις, ο φορέας ανακοίνωσε τόσο τους υποψήφιους που αποκλείονται όσο και τα ονόματα εκείνων που περνούν στην επόμενη φάση.

Ποιοι προηγούνται στην Αργολίδα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας με έδρα το Άργος και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, πρώτος στη βαθμολογία είναι ο Γιώργος Φαράντος που είχε διατελέσει αναπληρωτής διοικητής στο Ναύπλιο, επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ψηλά στις λίστες βρίσκονται γνωστά ονόματα καταγόμενα από την Αργολίδα όπως ο Θοδωρής Βασιλόπουλος και η Μαρία Ράλλη, καθώς επίσης και η νυν διοικήτρια του ΓΝ Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου.

Η κατάταξη για το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας

1ΦΑΡΑΝΤΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥΓΕΣΘΗΜΑΝΗ
3ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣΚΥΡΙΑΚΟΣ
4ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣ
5ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΕΙΡΗΝΗ
6ΛΥΤΡΙΒΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
7ΒΛΑΧΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
8ΜΠΑΚΟΛΑΕΛΕΝΗ
9ΣΕΡΑΣΚΕΡΗΣΜΙΧΑΗΛ
10ΡΟΥΜΠΑΤΗΣΛΕΩΝΙΔΑΣ
11ΝΙΚΟΛΑΟΥΧΡΥΣΟΥΛΑ
12ΓΟΥΛΑΕΛΕΝΗ
13ΚΑΡΑΛΗΕΛΕΝΗ
14ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
15ΝΙΚΑΦΩΤΕΙΝΗ

Η κατάταξη για τον Αναπληρωτή Διοικητή στο Ναύπλιο

1ΦΑΡΑΝΤΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ΤΟΜΑΡΑΣΠΕΤΡΟΣ
3ΡΑΛΛΗΜΑΡΙΑ
4ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΘΕΟΔΩΡΟΣ
5ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΕΙΡΗΝΗ
6ΜΠΑΚΟΛΑΕΛΕΝΗ
7ΜΠΙΣΤΑΕΥΑΓΓΕΛΗ
8ΝΙΚΟΛΑΟΥΧΡΥΣΟΥΛΑ
9ΓΟΥΛΑΕΛΕΝΗ
10ΚΑΡΑΛΗΕΛΕΝΗ
11ΚΟΣΚΙΝΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12ΣΦΗΚΑΣΣΤΑΥΡΟΣ
13ΝΙΚΑΦΩΤΕΙΝΗ
14ΚΟΣΜΑΒΗΣΣΑΡΙΑ

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα για την 6η ΥΠΕ.

Τα επόμενα βήματα

Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα σύμφωνα με το ΑΣΕΠ οι 7 πρώτοι σε συνολική βαθμολογία επιλέξιμοι υποψήφιοι ανά κωδικό θέσης θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή.

Σχετική ειδοποίηση θα τους αποσταλεί το αργότερο πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της συνέντευξής τους.

Σχόλια

iqos post man 2667x2667
newsletter banner anagnostis