home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ξεμπλόκαρε η σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο στα Δερβενάκια

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εργασίες από τον ανάδοχο.
odika erga kykloforiakes rythmiseis

Η έναρξη των πολυαναμενόμενων εργασιών για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο στα Δερβενάκια είναι πλέον γεγονός, με τις εργασίες να ξεκινούν την Τρίτη 29 Οκτωβρίου. Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, ανακοίνωσε ότι η καθυστέρηση του έργου, λόγω εμπλοκών και οικονομικών εκκρεμοτήτων, επιλύθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και τη συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση.

Το έργο αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή της Αργολίδας, βελτιώνοντας την οδική ασφάλεια και ενισχύοντας τη διασύνδεση με το κεντρικό οδικό δίκτυο. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών χρηματοδότησης και η εξόφληση των εκκρεμών πληρωμών προς την ανάδοχο εταιρία σηματοδοτούν την απρόσκοπτη έναρξη των κατασκευαστικών έργων, τα οποία αναμένεται να συμβάλουν στην τοπική οικονομία και τη συνολική ευημερία της περιοχής.

«Το έργο μπορεί πλέον να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις και να παραδοθεί σύντομα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αργολίδας», δήλωσε ο κ. Ανδριανός, επισημαίνοντας πως ο Πρωθυπουργός έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων που είχαν ανακύψει.

Με την κατασκευή αυτού του κομβικού τμήματος, η Αργολίδα θα συνδεθεί με ασφάλεια και ταχύτητα με το εθνικό δίκτυο, ενισχύοντας την προσβασιμότητα, τον τουρισμό και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis