home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Πολάκης: Κάλεσμα σε ντιμπέιτ από το Άργος – Τι είπε για Κασσελάκη

Ο Πολάκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον «απλό, λαϊκό και δημοκρατικό κόσμο» να προσέλθει στις κάλπες μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Νοεμβρίου.
Πολάκης Άργος

Την Αργολίδα επισκέφθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο Παύλος Πολάκης, στα πλαίσια της περιοδείας που κάνει αυτές τις μέρες στην Πελοπόννησο. Ο βουλευτής Χανίων, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, στο Άργος, όπου παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, τη δικαιοσύνη και τη λειτουργία του κράτους.

Ο κος Πολάκης συμμετείχε σε ζωντανή συζήτηση που επικεντρώθηκε στο πρόγραμμα των έξι πυλώνων, μια πολιτική πλατφόρμα που προσδιορίζει τις βασικές προτεραιότητες για το μέλλον της χώρας. Η συζήτηση εξελίχθηκε με έντονο ενδιαφέρον, δίνοντας συγκεκριμένες απαντήσεις στις τρέχουσες εσωκομματικές εξελίξεις.

Πολάκης Άργος
Φώτο: fb (Παύλος Πολάκης)

Πρόσκληση σε ντιμπέιτ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πολάκης κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους του σε έναν ανοιχτό και δημόσιο διάλογο, με τη μορφή ντιμπέιτ, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά τις θέσεις τους.

Η κίνηση αυτή θεωρείται στρατηγική για την ενίσχυση της διαφάνειας και της επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους, καθώς οι πολίτες αναζητούν σαφείς απαντήσεις στις πολιτικές εξελίξεις.

Πολάκης Άργος
Φώτο: fb (Παύλος Πολάκης)

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου

Ο Πολάκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον «απλό, λαϊκό και δημοκρατικό κόσμο» να προσέλθει στις κάλπες μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Νοεμβρίου. Τόνισε ότι το πρόγραμμα των έξι πυλώνων εκφράζει τις ανάγκες των «κανονικών ανθρώπων που περπατούν στο δρόμο» και αγγίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Με το σύνθημα αυτό, ο Πολάκης στοχεύει να κινητοποιήσει τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος, μέσα από μια διαδικασία δημοκρατικής επιλογής που θα καθορίσει τη συνέχεια του κόμματος.

Τι είπε για Κασσελάκη

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε επίσης στη «διάψευση» των προσδοκιών που προέκυψαν από την εκλογή Κασσελάκη.

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Δυστυχώς, διαψευστήκαμε. Ούτε πολιτικό επιτελείο συγκρότησε, ούτε σχέδιο παρήγαγε, ούτε προγραμματικές θέσεις εξέπεμψε».

Νωρίτερα από την Τρίπολη είχε πει: «Εγώ τον Στέφανο Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω, γιατί πρέπει να ηττηθούν οι απολιτίκ απόψεις του και οι στενές απόψεις του».

Ανάγκη για τοπικό σχέδιο παρέμβασης και ανάπτυξης

Ο υποψήφιος για την προεδριά του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ακόμα για την περιφερειακή συγκρότηση του κόμματος και την ανάγκη να παραχθεί ένα τοπικό σχέδιο παρέμβασης και ανάπτυξης. «Πρέπει να γίνουν και ριζικές αλλαγές στα οργανωτικά του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μία Περιφερειακή Επιτροπή σε κάθε Περιφέρεια της χώρας. Αυτή η Επιτροπή, θα παράγει τοπικό σχέδιο ανάπτυξης μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίρνει το τοπικό σχέδιο και έτσι θα αρχίσει να συνδέεται με τον κόσμο. ΣΥΡΙΖΑ και τοπικό σχέδιο θα δικτυώνονται σε κάθε περιοχή και έτσι θα προχωρά η χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Με όχημα την ενότητα και την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δίνουμε τη μάχη για μια έντιμη Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της ελπίδας για τη νέα γενιά» είπε, απευθυνόμενος όχι μόνο στα μέλη που παραμένουν στο κόμμα αλλά και σε αυτούς που πικράθηκαν ή απομακρύνθηκαν από αυτό, «αλλά η καρδιά τους χτυπάει ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis