home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Πολάκης από Τρίπολη: «Θέλω να νικήσω τον Κασσελάκη, όχι να τον αποκλείσω»

«Πρέπει να ηττηθούν οι απολιτίκ απόψεις του και οι στενές απόψεις του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης κατά την περιοδεία του στην Αρκαδική πρωτεύουσα.
Πολάκης Τρίπολη

Σε ομιλία του στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, ο βουλευτής Χανίων και πρώην υφυπουργός, Παύλος Πολάκης, εξέφρασε ξεκάθαρα τη στρατηγική του σε σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας ότι δεν επιδιώκει τον αποκλεισμό του αλλά την πολιτική του ήττα.

«Εγώ τον Στέφανο Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω, γιατί πρέπει να ηττηθούν οι απολιτίκ απόψεις του και οι στενές απόψεις του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πολάκης, καλώντας τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

polakis tripoli

Οι πολιτικές του προτάσεις

Κατά την ομιλία του, ο Πολάκης παρουσίασε το πρόγραμμά του, το οποίο βασίζεται σε έξι κύριους πυλώνες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η ανάκτηση δημόσιου ελέγχου σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας, όπως η ΔΕΗ και η Εθνική Τράπεζα, καθώς και η αναθεώρηση των μνημονιακών νόμων.

Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στο κράτος και την αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων προς τις τοπικές δομές.

Οι λάθος κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης δεν δίστασε να αναφερθεί στα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ που, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησαν στην απώλεια της κυβέρνησης το 2019 και στην ανεπαρκή αντιπολίτευση κατά την περίοδο 2019-2023.

Στηλίτευσε την έλλειψη ισχυρής πολιτικής αντιπαράθεσης και χαρακτήρισε αναγκαία μια «σαρωτική αλλαγή» στο εσωτερικό του κόμματος.

polakis tripoli (2)

Κριτική στον Κασσελάκη

Ο Πολάκης άσκησε έντονη κριτική στις πολιτικές θέσεις και τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, επισημαίνοντας ότι δεν συγκρότησε πολιτικό επιτελείο ούτε παρουσίασε ουσιαστικό πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, σημείωσε πως ο Κασσελάκης έκανε «βαρύ λάθος» το οποίο συνέβαλε σε αρνητικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές.

Επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Κατά την περιοδεία του στην Τρίπολη, ο Παύλος Πολάκης επισκέφθηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε για τις σοβαρές ελλείψεις στο προσωπικό και τα προβλήματα χρηματοδότησης του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές για προμήθειες αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει μόνο ένας ακτινολόγος στο νοσοκομείο.

polakis tripoli (1)

Η σύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με τις τοπικές κοινωνίες

Τέλος, ο Πολάκης μίλησε για την ανάγκη σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τις τοπικές κοινωνίες μέσω των Περιφερειακών Επιτροπών.

Η προώθηση τοπικών σχεδίων ανάπτυξης θα ενισχύσει τη σχέση του κόμματος με τον κόσμο και θα προωθήσει την αναπτυξιακή πολιτική κάθε περιοχής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis