home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Νέα Κίος: Θλίψη και οργή στο τρισάγιο για την αδικοχαμένη Νάντια

Η τοπική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και λύσεις μετά το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της άτυχης μητέρας.
Τροχαίο παραλιακή Ναυπλίου - Νέας Κίου

Σε ατμόσφαιρα βαθιάς θλίψης και οργής, τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου το τρισάγιο στη Νέα Κίο, στη μνήμη της Νάντιας Κυριάκου, της μητέρας δύο παιδιών που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Το τραγικό συμβάν συνέβη την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ένας Ρομά.

Το σημείο του δυστυχήματος, στην παραλιακή Νέας Κίου-Ναυπλίου, έχει πλέον μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος, όπου δεκάδες άνθρωποι αφήνουν λουλούδια και κεριά. Εκεί τελέστηκε και το τρισάγιο, παρουσία συγγενών, φίλων, και κατοίκων της περιοχής. Την τελετή πραγματοποίησαν ο αρχιερατικός επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδος, π. Πέτρος Αθανασόπουλος, και οι ιερείς της Νέας Κίου, π. Δημοσθένης και π. Ηλίας Γάτσιος.

Το τραγικό δυστύχημα έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με πολλούς να καταγγέλλουν την αμελή οδική συμπεριφορά και την παραβατικότητα στην περιοχή. Οι κάτοικοι της Νέας Κίου δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν το γεγονός ως «έγκλημα» και όχι απλό ατύχημα, ζητώντας άμεσες δράσεις για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis