home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Παραιτήσεις στο σύλλογο φυσικοθεραπευτών Αργολίδας – Αρκαδίας

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί νέες εκλογές σε τρεις μήνες, σύμφωνα με τους παραιτηθέντες
Παραιτήσεις στο σύλλογο φυσικοθεραπευτών Αργολίδας - Αρκαδίας

Σε νέες εκλογές εντός τριμήνου θα προχωρήσει ο σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Αργολίδας – Αρκαδίας, μετά από τις παραιτήσεις 2 εκλεγμένων μελών και ενός αναπληρωματικού.

Με ανακοίνωσή τους οι: Νίκη Δικαίου, Σταύρος Πανοβράκος και Σταυρούλα Τασιγιαννάκη, ανακοινώνουν την απόφασή τους να παραιτηθούν:

«Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Σήμερα Σάββατο 19/10/2024 έγινε σύγκληση των εκλεγμένων μελών του ΠΤ Αργολίδας – Αρκαδίας με σκοπό την εκλογή της διοικούσας επιτροπής. Η πλειοψηφία του συλλόγου έδειξε με την ψήφο της ότι θέλει αλλαγή της σύνθεσης της ΔΕ του ΠΤ και της προεδρίας. Μετά από διαβουλεύσεις αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς κάποιοι προσπάθησαν να προκαταλάβουν το αποτέλεσμα και να επιβάλουν προσωπικές φιλοδοξίες κai επιδιώξεις. Για αυτούς τους λόγους και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υποβάλαμε την παραίτησή μας τα παρακάτω μέλη:

Δικαίου Νίκη (εκλεγμένο τακτικό μέλος), Πανοβράκος Σταύρος (εκλεγμένο τακτικό μέλος), Τασιγιαννάκη Σταυρούλα (αναπληρωματικό μέλος), καθώς πιστεύουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι που ψήφισαν στις 13/10/2024 έστειλαν ένα μήνυμα για νέα πνοή και συνεργασία με αλλαγή προέδρου στο ΠΤ και αξίζουν το σεβασμό μας. Κατόπιν ελλιπούς σύνθεσης του ΠΤ, παρέμειναν τα υπόλοιπα 3 μέλη (Ελένη Αυδούση, Τάσος Ευστρατιάδης, Βασίλης Σιδέρης). Διανύουμε μία μεταβατική περίοδο και σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο του ΠΣΦ προχωράμε σε νέες εκλογές για το ΠΤ Αργολίδας – Αρκαδίας εντός 3 μηνών από σήμερα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis