home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Σε συμπόσιο στο Ναύπλιο παρουσιάζεται το σχέδιο για το τραίνο της Πελοποννήσου

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί η μελέτη σκοπιμότητας και το επιχειρηματικό σχέδιο για τον ιστορικό σιδηρόδρομο, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής
Ναύπλιο τραίνο τρένο

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, στο ιστορικό Βουλευτικό του Ναυπλίου, θα διεξαχθεί το κρίσιμο συμπόσιο για την παρουσίαση της μελέτης σκοπιμότητας και των παραμέτρων που αφορούν την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου Πελοποννήσου. Το συγκεκριμένο δίκτυο, που υπήρξε κάποτε ζωτικής σημασίας για την περιοχή, αναμένεται να αποκτήσει τουριστικό χαρακτήρα, προσφέροντας μια νέα πνοή στον πολιτιστικό και οικονομικό ιστό της Πελοποννήσου.

Το συμπόσιο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα, και θα προσελκύσει εκπροσώπους ελληνικών φορέων, καθώς και πολίτες που επιθυμούν να δουν το όραμα αυτό να υλοποιείται. Στόχος της συνάντησης είναι η εξέταση όλων των δεδομένων και η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου που θα υποστηρίξει την σταδιακή επαναλειτουργία της ιστορικής σιδηροδρομικής γραμμής.

Την πρώτη ημέρα του συμποσίου, στις 5 Δεκεμβρίου, οι εργασίες θα ξεκινήσουν με χαιρετισμούς στις 17:00, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες ειδικών και απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό. Η δεύτερη ημέρα, 6 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 09:30 το πρωί, με τις εργασίες να κορυφώνονται με την παρουσίαση των συμπερασμάτων.

Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτηση των εκπροσώπων της κυβέρνησης, μιας και χωρίς τις αποφάσεις αυτής, δεν μπορεί να προχωρήσει κανένα επιχειρηματικό σχέδιο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis