home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Η Αριστερά στην Αργολίδα είναι φτωχότερη από σήμερα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Νίκου Νικολόπουλου.
nikos nikolopoulos

Η Αριστερά στην Αργολίδα είναι φτωχότερη από σήμερα, καθώς πέθανε ο Νίκος Νικολόπουλος, επί πολλά χρόνια ενεργός στο Αριστερό κίνημα, στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ.

Για το θάνατό του εξέδωσαν ανακοινώσεις η «Νέα Αριστερά Αργολίδας» και άλλοι πολιτικοί φορείς, καθώς επίσης και οπ βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος.

Η Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας

«Η Λαϊκή Ενότητα Α.Α. Αργολίδας αποχαιρετά τον φίλο και συνοδοιπόρο μας, Νίκο Νικολόπουλο.

Ο Νίκος ήταν πάντα παρών, στα μικρά και στα μεγάλα ζητήματα. Άνοιγε τον δρόμο στους νεότερους συντρόφους, αλλά δεν φοβόταν να μπει μπροστά.

Δραστήριος, ακούραστος και πάντα πρόθυμος να σε ακούσει.

Τα βαθιά συλλυπητήρια μας στην Νότα και στην οικογένειά του.

Θα αποχαιρετήσουμε το σ. Νίκο, την Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 11:30πμ, στο Νεκροταφείο Ναυπλίου».

Η Ν.Ε. Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και το σύνολο των μελών του κόμματος, εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του συντρόφου μας Νίκου Νικολόπουλου, αγνού και συνεπή αγωνιστή της αριστεράς, ο οποίος με την στάση του αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα για πολλές γενιές μελών μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και υποσχόμαστε ότι θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.
Καλό ταξίδι σύντροφε Νίκο!»

Γ. Γαβρήλος: Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε Νίκο

«Ένας πιστός αγωνιστής της Αριστεράς, ένας άνθρωπος ταγμένος όλη του τη ζωή με τη πλευρά της δικαιοσύνης και της κοινωνικής πάλης, ένας σύντροφος με διορατικότητα, στήριγμα σε όλους τους αγώνες μας, ένας Νέστορας της πολιτικής, ένας επιστήθιος φίλος.

Αυτά και πολλά άλλα ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος, που από μικρή ηλικία διάλεξε για τον εαυτό του τον δύσκολο δρόμο της Αμφισβήτησης, της Αντίστασης, της Ουτοπίας.

Ο Νίκος για όλους εμάς δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Ήταν, είναι και θα είναι καθημερινά παρών σε όλες τις δράσεις της Οργάνωσής μας, σε κάθε τηλεφώνημα που σχολιάζαμε τα καθημερινά τεκταινόμενα, σε κάθε σκέψη και σε κάθε δυσκολία. Παρών, να μας συμβουλεύει, να μας φροντίζει, να μας καλεί για ενότητα και να μας λέει πάντα πως η ελπίδα υπάρχει μέσα από τους κοινούς αγώνες.   

Νίκο μου, θα είμαστε πάντα δίπλα στη Νότα σου και τα πολυαγαπημένα σου παιδιά. Και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι στο πέρασμά σου.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε και σύντροφε».    

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis