home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Άργος: Η Πένυ Κουραβέλου απαντά στις κατηγορίες και υπόσχεται αφοσίωση

Με απόλυτη δέσμευση στη θέση της Συμπαραστάτριας του Δημότη και της Επιχείρησης Άργους-Μυκηνών.
Πένυ Κουραβέλου

Η Πένυ Κουραβέλου, η νέα Συμπαραστάτρια του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, προχώρησε σε δημόσια δήλωση, απαντώντας στα πρόσφατα επικριτικά σχόλια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, αναφορικά με την εκλογή και τα προσόντα της για τη θέση αυτή. Στην τοποθέτησή της, η κα Κουραβέλου ανέδειξε τον θεσμό και τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου που με αυξημένη πλειοψηφία την εξέλεξε, επισημαίνοντας πως θα υπηρετήσει με απόλυτη δέσμευση και σεβασμό όλους τους δημότες.

Με διάθεση να βάλει ένα τέλος στις δημόσιες αντιπαραθέσεις, η κα Κουραβέλου σημείωσε: «Τιμώντας τον θεσμό και το Δημοτικό Συμβούλιο, διαβεβαιώνω ότι θα είμαι στη θέση αυτή για όλους ανεξαιρέτως, με σεβασμό και ακεραιότητα». Απάντησε επίσης στις κατηγορίες του πρώην δημάρχου, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι άλλοι 15 δήμοι στην Ελλάδα έχουν ήδη προκηρύξει τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, ακολουθώντας τη νομοθεσία.

Αναφερόμενη στα σχόλια που αφορούσαν την καταλληλότητά της, υπογράμμισε την εκπαίδευσή της και την πολυετή επαγγελματική της εμπειρία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν φανταζόμουν ποτέ, ότι θα με αμφισβητούσε ένας συνάδελφος εκπαιδευτικός – γυμναστής, που ενώ θεωρεί τον εαυτό του ικανό να είναι ο επί 13 χρόνια δήμαρχος του Δήμου δεν αναγνωρίζει σε εμένα μια συνάδελφο του εκπαιδευτικό- Βιολόγο, απόφοιτη Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εκπαίδευση στη Γαλλία και συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με 25ετή διδακτική και οργανωτική εμπειρία στην ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τη δυνατότητα να υπηρετήσω τη θέση του “Συμπαραστάτη του Δημότη”».

Ωστόσο, η κα Κουραβέλου ξεκαθάρισε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα επικεντρωθεί στην εκπλήρωση των καθηκόντων της, αφήνοντας πίσω της αντιπαραθέσεις και μικρότητες.

Η δήλωσή της καταλήγει με την υπόσχεση να υπηρετήσει τη θέση με πλήρη αφοσίωση, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επιχειρήσεων του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis