home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Το Ναύπλιο έβαλε χρώμα και χαρά στην καθημερινότητα

Μουσική, δημιουργικές δραστηριότητες και χρωματιστή πούδρα μετέτρεψαν το Θεατράκι του ΟΣΕ σε γιορτή φιλίας, έρωτα και αισιοδοξίας (Εικόνες).
Φεστιβάλ των Χρωμάτων στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο υποδέχθηκε τη χαρά και την αισιοδοξία, καθώς το Φεστιβάλ Χρωμάτων επέστρεψε δυναμικά την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Το Θεατράκι του ΟΣΕ πλημμύρισε από χρώματα, μουσική και ανεβασμένη διάθεση, σε ένα event που έφερε κοντά μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα, τη φιλία και τον έρωτα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε τη μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας, συνοδευόμενη από μουσικές παραστάσεις και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ξεφύγουν από τη μονότονη καθημερινότητα.

Φεστιβάλ των Χρωμάτων στο Ναύπλιο

Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν, εκφράστηκαν δημιουργικά και βίωσαν μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη χρώμα και θετική ενέργεια.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων απέδειξε ότι ο πολιτισμός και η τέχνη μπορούν να προσφέρουν μια διέξοδο από το γκρίζο της καθημερινότητας και να δημιουργήσουν στιγμές ψυχαγωγίας και αισιοδοξίας. Η διοργάνωση αυτή χάρισε χαμόγελα και ενέργεια σε όλη την οικογένεια.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ

    Πολύ όμορφες οι εκδηλώσεις που προσφέρουν χαρά, ευχαρίστηση και ανεμελιά σε μικρούς και μεγάλους. Ένα ερώτημα μου έρχεται στο μυαλό: αυτές οι χρωματιστές σκόνες που χρησιμοποιήθηκαν και ανέπνευσαν οι παρόντες, είναι σίγουρο ότι δεν έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία ιδιαίτερα των μικρών συμμετασχόντων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis