banner home design 800x400

home design 1170Χ320

Ελεύθερος ο 13χρονος για το άγριο σχολικό επεισόδιο στο Κρανίδι

Έδωσε εξηγήσεις σήμερα στα δικαστήρια Ναυπλίου – Δεν του επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος.
Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου εγκατάλειψη φθορές Οκτώβριος 2024

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 13χρονος για το επεισόδιο βίας που συνέβη το πρωί της Τρίτης, σε σχολείο του Κρανιδίου.

Ο 13χρονος μαθητής Γυμνασίου κλήθηκε σήμερα να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή, ύστερα από την τριήμερη προθεσμία που είχε ζητήσει και λάβει.

Δεν του επιβλήθηκε κάποιος περιορισμός, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προτάθηκε η επιτήρηση από επιμελητή ανηλίκου, η συμμετοχή του σε αθλητικό σωματείο και επίσκεψη σε ψυχολόγο.

Ο 13χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια Ναυπλίου, κατηγορούμενος για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος συμμαθητή του, εντός του σχολικού συγκροτήματος, στο Κρανίδι.

Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στον συμμαθητή του, τον χτύπησε στο πρόσωπο, του έκανε κεφαλοκλείδωμα, τον σήκωσε στον αέρα και αποπειράθηκε να τον πετάξει από το μπαλκόνι.

Το θύμα μαζί με τους γονείς του, είχαν μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 13χρονου. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο Γυμνάσιο, ο ανήλικος τον χτύπησε στο πρόσωπο και επιχείρησε να τον πετάξει από το μπαλκόνι και να τον σύρει στο έδαφος μπροστά στα μάτια φίλου του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis