banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Δρέπανο: 40ήμερο μνημόσυνο για την κυρά – Σοφία

Στις 13 Οκτωβρίου 2024, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Ρεβύθη, εμπνεύστριας του γνωστού αρτοποιείου “Ο Φούρνος της Κυρά- Σοφίας”

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

kordela thanatos

Την Κυριακή, στις 13 Οκτωβρίου 2024, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Ρεβύθη, εμπνεύστριας του γνωστού αρτοποιείου “Ο Φούρνος της Κυρά- Σοφίας”, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο. Το Μνημόσυνο θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη θεία λειτουργία, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει καφές στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας.

Η Σοφία Ρεβύθη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, υπήρξε μια εμβληματική μορφή για την τοπική κοινωνία, γνωστή για τη μεγάλη της προσφορά στον τομέα της αρτοποιίας μέσω του αρτοποιείου “Ο Φούρνος της Κυρά-Σοφίας”. Το αρτοποιείο της έγινε σήμα κατατεθέν στο Δρέπανο, προσφέροντας φρέσκα και νόστιμα προϊόντα, τα οποία είχαν πάντα την υπογραφή της αγάπης και της φροντίδας της.

Η κυρά – Σοφία θα μείνει αξέχαστη στους κατοίκους της περιοχής, καθώς η φιλότιμη εργασία της και η προσφορά της την κατέστησαν αγαπητό πρόσωπο σε όλους. Το μνημόσυνο θα είναι μια ευκαιρία για να τιμηθεί η μνήμη της και να θυμηθούν όλοι μαζί τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν μαζί της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis