banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης σε στιγμές χαλάρωσης στη Μάνη

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Καρδαμύλη με τον γιο τους, Δήμο

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Κοσιόνη Μπακογιάννης

Σε ένα από τα πιο γραφικά και γαλήνια παραθαλάσσια χωριά της Δυτικής Μάνης, την Καρδαμύλη, επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη και ο τέως δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Μαζί με τον γιο τους, Δήμο, απόλαυσαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης αυτό το σαββατοκύριακο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το πανέμορφο τοπίο της Καρδαμύλης, συνοδευόμενες από τη λεζάντα: «Πόσες ομορφιές έχει αυτός ο τόπος! Στην παραμυθένια Καρδαμύλη που την αγαπούν όλες οι εποχές».

Η Καρδαμύλη, με τη φυσική της ομορφιά και την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Δυτικής Μάνης. Οι κρυστάλλινες παραλίες, η πλούσια ιστορία και η ζεστή φιλοξενία την καθιστούν ιδανικό σημείο διακοπών για ζευγάρια, οικογένειες, αλλά και φυσιολάτρες.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη φαίνεται πως απόλαυσαν πλήρως τον χρόνο τους με τον μικρό Δήμο, προσφέροντας στους διαδικτυακούς τους φίλους μια γεύση από τις μοναδικές στιγμές που ζουν στη Μεσσηνία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis