banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Το Λυγουριό υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία για το νέο Εκκλησιαστικό Έτος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, παρουσία του μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

athanasios lygourio omilia (3)

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στο Λυγουριό, παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία, για το νέο Εκκλησιαστικό Έτος, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, με θέμα: «Μακαριστός Αντώνιος Κόμπος, ένα χαρισματικός Επίσκοπος 1920 – 2005».

Οι ομιλίες πνευματικού  και ποιμαντικού  περιεχομένου στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος,  έχουν σκοπό την  πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της ενορίας και τον γύρω περιοχών.

Προηγήθηκε Εσπερινός παρουσία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και του Σεβασμιώτατου ποιμενάρχη μας κ. Νεκταρίου.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο εφημέριος του ναού π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης για τον κόπο που έκανε να έρθει στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου και να μιλήσει στους πιστούς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis