banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Άφαντος επί 9 χρόνια: Το μυστήριο της εξαφάνισης στο Άργος και ο αγώνας για δικαίωση

Ο γιος του αγνοούμενου Χρήστου Καριοφύλλα συνεχίζει να μάχεται για την αλήθεια, εστιάζοντας σε πιθανή σύνδεση με κυκλώματα ναρκωτικών.

|

Χρόνος ανάγνωσης

|

Η ΕΜΑΚ ψάχνει τον εξαφανισμένο Χρήστο Καριοφύλλα στο Άργος

Η υπόθεση της εξαφάνισης του Χρήστου Καριοφύλλα, 43 ετών, από το Άργος συνεχίζει να προκαλεί ερωτήματα και συγκίνηση. Από τα μεσάνυχτα της 30ης Απριλίου 2015, ο Καριοφύλλας δεν έχει δώσει σημάδι ζωής, αφήνοντας την οικογένειά του να αγωνίζεται για απαντήσεις.

Ο γιος του, Φώτης, δεν έχει σταματήσει να ερευνά την υπόθεση και να απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε όσους μπορεί να γνωρίζουν κάτι.

Ο αγώνας του γιου για δικαιοσύνη

Ο Φώτης Καριοφύλλας, 24 ετών σήμερα, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τι συνέβη στον πατέρα του. Επικεντρώνεται σε πιθανούς δεσμούς με κυκλώματα ναρκωτικών που πιστεύει πως μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνιση.

Καλύτερα να ξέρω ότι είναι νεκρός, παρά να ζω με την αγωνία,” δηλώνει, καθώς συνεχίζει την έρευνά του. Η γιαγιά του, μητέρα του Χρήστου, τον στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη πορεία.

Αντικρουόμενες μαρτυρίες και έρευνες

Παρά τις έρευνες και τις μαρτυρίες που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια, η υπόθεση παραμένει άλυτη. Ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν, που έχει αναλάβει την υπόθεση, επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στις μαρτυρίες για τις τελευταίες ώρες του 43χρονου.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, ο Καριοφύλλας είχε επαφές με ανθρώπους του περιθωρίου, κάτι που πιθανώς συνδέεται με την εξαφάνισή του.

Το αβέβαιο μέλλον της έρευνας

Παρότι η κυρίαρχη θεωρία στην τοπική κοινωνία είναι ότι η εξαφάνιση σχετίζεται με κυκλώματα ναρκωτικών, ο Βεραμόν εκφράζει αμφιβολίες.

Η έρευνα έχει στραφεί πλέον στο στενό περιβάλλον του αγνοούμενου, καθώς οι αντιφάσεις των μαρτυριών δημιουργούν επιπλέον προβληματισμούς. «Δεν μπορούμε να βρούμε το τελευταίο του στίγμα», αναφέρει, γεγονός που δυσχεραίνει την πορεία της υπόθεσης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis