banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Τα Γεράκια ζωντάνεψαν Πουλίτσι και Ζαπάντι

ην εμπειρία της περιήγησης στο καταφύγιο άγριας ζωής Τούμπα είχαν όσοι συμμετείχαν στην πεζοπορική εξόρμηση που διοργάνωσαν τα Γεράκια την Κυριακή

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τα Γεράκια ζωντάνεψαν Πουλίτσι και Ζαπάντι
gerakia poulitsi 4

Τα Γεράκια ζωντάνεψαν Πουλίτσι και Ζαπάντι, σε πρόσφατη εξόρμηση. Την εμπειρία της περιήγησης στο καταφύγιο άγριας ζωής Τούμπα είχαν όσοι συμμετείχαν στην πεζοπορική εξόρμηση που διοργάνωσαν τα Γεράκια την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και οι περιηγητές έδωσαν ζωή στα χωριά που περιελάμβανε η εξόρμηση.

Με σημείο εκκίνησης το γραφικό και πανέμορφο Πουλίτσι ξεκίνησε η διάσχιση μέσα από ήπια διαδρομή με πολλές εναλλαγές στο φυσικό ανάγλυφο  που εντυπωσιάζουν και ανακουφίζουν και με σύμμαχο το σκιερό δάσος, στο Ζαπάντι όπου και κατέληξε η ομάδα των περιηγητών προσφέρθηκαν εδέσματα και κεράσματα από τον πρόεδρο του Αριστομένη Κώστα Γκαργκουλα τον Γιάννη  και την Ηλέκτρα Μπελεχρη και κατοίκων της γειτονικής Χορεύτρας.

gerakia poulitsi
ΦΩΤΟ: Τα Γεράκια
gerakia poulitsi 2
ΦΩΤΟ: Τα Γεράκια

Η φυσική ομορφιά η βιωματική εμπειρία το φροντισμένο Πουλίτσι και το θρυλικό Ζαπάντι όσο και η φιλοξενία των κατοίκων και των προέδρων των χωριών όσο και των συλλόγων αποτελούν το πρόσημο για την προσπάθεια της αναγέννησης της υπαίθρου στη περιοχή.

Η δράση της ομάδας συντονίστηκε από τον Γιώργο Σταθόπουλο τον Σταύρο Τουφεξή και τον Γιάννη Λάσκαρη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis