banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Το 1ο Γ.Ε.Λ. Ναυπλίου γιόρτασε με Αγώνες και Πνεύμα Ομαδικότητας

11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
1 gel nafpliou

Στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με το σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή», το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδύασε την άθληση με την διασκέδαση και την κοινωνική συνοχή.

Πλούσιο Αθλητικό Πρόγραμμα και Αγωνιστικές Δράσεις για Όλους

Η ημέρα ήταν γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες που κάλυψαν τα ενδιαφέροντα όλων. Στο σταδιο της πόλης οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνες αντισφαίρισης, αντιπτέρισης και ποδοσφαίρου, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την άθληση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Παράλληλα, εντός των κλειστών χώρων του σταδίου διεξήχθησαν αγώνες καλαθοσφαίρισης μεταξύ των μαθητών του σχολείου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν την κορυφή. Το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, με τους μαθητές να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στους καθηγητές και τους εκπροσώπους του Δήμου Ναυπλιέων Πανουτσόπουλο Αθ. και Μαντζαβράκο Η., οι οποίοι αναμετρήθηκαν σε αγώνες βόλεϊ. Οι εντυπωσιακές ενέργειες και τα γέλια δεν έλειψαν από αυτή την αναμέτρηση, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει όλες τις γενιές.

panoutsopoulos volley

Η ημέρα έκλεισε με ένα ενθουσιώδες σύνθημα από όλους τους συμμετέχοντες: “Το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου, αθλείται με το δήμο Ναυπλίου”. Ένα σύνθημα που υπογραμμίζει την επιθυμία όλων να συνεχίσουν να αθλούνται και να συνεργάζονται για το καλό της κοινότητας.”

Η αθλητική δράση του σχολείου δεν περιορίστηκε μόνο στο στάδιο. Μια αντιπροσωπεία μαθητών συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα “Κολυμπώντας και ΕΛΠΙ -ζωΝΤΑΣ , συμβάλλοντας σε έναν ακόμα πιο ευγενή σκοπό.

ελπι-ζωντας βραχιολάκια

Με τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου στόχο είχε να προωθήσει τον αθλητισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των μαθητών, αλλά και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis