banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Τρίπολη: Ημερίδα για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Στην ημερίδα του έργου Πανδώρα παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος
Λαμπρόπουλος στην ημερίδα Πανδώρα

Στην ημερίδα του έργου Πανδώρα με τίτλο “Παρατηρητήριο Ελέγχου ΗΜ Ακτινοβολίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έως και 5G με προτεραιότητα την προστασία του πολίτη”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο σε καινοτόμα έργα που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη, αλλά και την μετάβαση στη ψηφιακή εποχή.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη σημασία των αξιόπιστων δεδομένων που προέρχονται από εκπαιδευμένους τεχνολόγους και επιστήμονες, τα οποία θα προσφέρουν ουσιαστικές απαντήσεις στους προβληματισμούς των πολιτών αναφορικά με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Επίσης, επεσήμανε πως η έγκυρη ενημέρωση και η πρόσβαση σε αξιόπιστες μετρήσεις αποτελούν τη βάση για την εξάλειψη ανησυχιών και την αποφυγή παραπληροφόρησης.

Ο Λαμπρόπουλος υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρησιμοποιεί όλα τα εργαλεία στη διάθεσή της για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής, δίνοντας έμφαση στη σημασία της νέας τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς οι εξελίξεις στις τεχνολογίες των δικτύων, όπως το 5G, όχι μόνο διαμορφώνουν το μέλλον της επικοινωνίας, αλλά συμβάλλουν στην ανάπτυξη κρίσιμων τομέων, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, η ασφάλεια, η γεωργία και οι υποδομές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis