banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Στην Τρίπολη ο Κασελάκης – «Βάστα γερά» του φώναζαν

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης
stefanos kaselakis

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η τοποθέτηση ανεμογεννητριών και συγκεκριμένα η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του αιολικού MORES της VOLTON, 298,2 MW, σε Μαίναλο, Τσεμπερού, Πάρνωνα και Αρτεμίσιο, καθώς και η Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του αιολικού MORES ΙΙ της VOLTON, 155,4 MW στη Δυτική Μάνη.

Ο κ. Κασσελάκης τάχθηκε υπέρ της πράσινης ανάπτυξης, αλλά κατά της άναρχης και άνευ σχεδιασμού τοποθέτησης των ανεμογεννητριών, στις οποίες προχωρά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ένα σχέδιο που θα έπρεπε να ήταν φιλικό προς το περιβάλλον εξελίσσεται σε εχθρικό.

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη του συμβουλίου και κόσμο που βρέθηκε εκεί και του έλεγαν «βάστα γερά», ευχόμενοι «καλή δύναμη».

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια, Μανώλης Μάκαρης, αλλά και ο εκπρόσωπος της πλειοψηφίας κ. Λαμπρόπουλος, ο οποίος είπε: «κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis