banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Σοκ στην Ερμιόνη: Και 2η καταγγελία σε βάρος των δύο 17χρονων

Ένας ακόμη 12χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου Ερμιόνης, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας
Παιδί θλιμένο bullying

Σοκ έχει προκαλέσει μια νέα καταγγελία σε βάρος των δύο 17χρονων που συνελήφθησαν στην Ερμιόνη, καθώς κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και σε άλλον 12χρονο μαθητή κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο. Οι ανήλικοι φέρονται να ξύρισαν το μουστάκι του θύματος με φαλτσέτα και στη συνέχεια τον λήστεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το enikos.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, ένας ακόμη 12χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου Ερμιόνης, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας για να καταγγείλει το περιστατικό. Η επίθεση συνέβη την προηγούμενη ημέρα, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όταν οι κατηγορούμενοι τον περικύκλωσαν στην αυλή του σχολείου και, χωρίς πρόκληση, του ξύρισαν το μουστάκι με φαλτσέτα. Μετά το περιστατικό, επέστρεψαν στις τάξεις τους σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Το θύμα ενημέρωσε τους γονείς του για το συμβάν αργότερα, όταν επέστρεψε στο σπίτι, αφού πρώτα το συζήτησε μαζί τους και μετά την πρώτη καταγγελία.

Οι δύο 17χρονοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ναυπλίου, η οποία τους παρέπεμψε στον Ανακριτή. Η απολογία τους έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, ενώ οι κατηγορούμενοι παραμένουν υπό κράτηση.

Ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι το περιστατικό ήταν «πλάκα» και ότι ο γιος του έχει συνηθίσει να ξυρίζει άλλους. Ωστόσο, η οικογένεια του θύματος δηλώνει ότι το παιδί βρίσκεται σε σοκ, ενώ έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για ληστεία, απειλή, εκβίαση και σωματική βλάβη.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας επισκέφθηκε το σχολείο για να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το περιστατικό και να διερευνήσει την πιθανή ύπαρξη παρόμοιων επιθέσεων. Παράλληλα, συζητήθηκαν τρόποι άμεσης αντιμετώπισης του φαινομένου, καθώς και η ανάγκη για κοινές δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis